Al Futsal Aliança se li esvaeix el somni de la Copa. Foto: Svetlana Akimova

Al Futsal Aliança se li esvaeix el somni de la Copa

El potent Industrias Santa Coloma imposa el seu poder amb un contundent 3-9 sobre el Futsal Aliança al Teresa Maria Roca

Vet aquí un gat, vet aquí un gos, el conte de fades del Futsal Aliança ja s’ha fos. Ahir, dimarts 24 de novembre, va acabar-se la singladura de somni de l’equip mataroní a la Copa del Rei de futbol sala. Era de lògica que l’Industrias Santa Coloma, un dels millors equips espanyols de la disciplina, imposés el seu poder i així va ser. Per a la història quedarà, però, que des de la Segona B els mataronins van ser un dels millors 32 equips espanyols a la Copa.

Esportivament, la diferència entre els dos equips es va notar a la curta i a la llarga. El partit va tenir un ritme altíssim i intens a través del qual s’imposarien els de Gramenet que s’avançaven 0-3 al marcador. L’1 a 3 arribaria a pilota aturada amb un potent xut d’Alex Del Barco que retornava els mataronins a l’alternança però Cardona feia el quart visitant. Després seria Joel Císcar en el segon pal qui retallaria distàncies amb assitència de Pol Tolrà, un dels millors jugadors del partit. El 2-4 va animar als locals que varen començar a creure en la retallada, però just en l’últim segon de la primera part Oriol Santos faria el 2-5 visitant. Gerra d’aigua freda.

Segona part de lògica

A la segona part l’Industrias apretaria l’accelerador per tancar el partit i no patir sorpreses, en 4 minuts establiria un parcial de 0-3 per fer pujar un 2-8 molt contundent, amb gols d’Oriol Santos i 2 de Khalid, jugador que seria expulsat per doble groga i que proporcionaria una superioritat numèrica als mataronins, que no varen poder aprofitar. Els darrers minuts de partit varen ser un tràmit, els dos equips repartint molts minuts entre els més joves, i un d’aquests, Elias Essaghir faria el definitiu 3-9 amb una autèntica obra d’art.

S’acabava el somni de la Copa i ara toca centrar-se definitivament en la lliga, on els mataronins necessiten començar a retallar distàncies amb els equips de la zona alta per poder classificar-se pel grup de campions.