Una acció del partit. Foto: Elena Padilla.

L’esprint final assegura la victòria del Quadis

Els mataronins superen el Waterpolo Navarra (15-8)

Un parcial de 6 a 1 en l’últim quart va deixar els punts a casa. El Quadis va dominar i sempre va anar per davant en el marcador, però després d’un gran inici va haver de resoldre la situació en els darrers minuts. El Waterpolo Navarra va ser capaç de competir i, per moments, d’equilibrar les forces, però finalment va haver d’acceptar que el Mataró és millor equip.

El 4 a 0 de sortida no feia preveure un partit ple d’inconvenients, però aquí ningú regala res. Abans del final del primer quart, el conjunt visitant feia el seu primer gol (4-1). Malgrat una nova estrebada del Quadis (6-2), el Waterpolo Navarra sabria refer-se per arribar al descans 7 a 5 i situar-se a només un gol en els primers compassos del tercer període (7-6).

Després d’un intercanvi de cops en aquesta fase del partit, el conjunt de Beto Fernández va trobar la fluïdesa ofensiva necessària per desempallegar-se del rival. Gustavo Guimarães, autor de cinc gols, va liderar l’equip en aquest sentit. A l’altra banda de la piscina, el Quadis va defensar amb contundència per liquidar la resistència del Waterpolo Navarra.

Els mataronins se situen quarts del Grup B, amb 9 punts i un balanç de tres victòries i tres derrotes. La competició s’atura ara, en principi, fins el dia 9 de gener de l’any que ve. Serà quan el Quadis Mataró visiti el Sant Andreu en el següent compromís de la Divisió d’Honor.