Un partit del Quadis. Foto: R.Gallofré

Primera victòria del Quadis CN Mataró aquesta temporada

El conjunt de Beto Fernández s’emporta el triomf de Navarra (6-10)

El Quadis Centre Natació Mataró suma la seva primera victòria de la temporada després de caure contra el Sabadell en l’estrena a la lliga. Els de Beto Fernández s’han imposat aquesta tarda al Navarra en un partit en el qual ha destacat l’argentí Germán Yáñez, autor de cinc gols.

La pandèmia té aquestes coses; el Mataró va caure 7 a 13 davant el Sabadell, dissabte passat, en partit corresponent a la tercera jornada (en realitat era el debut dels mataronins a la lliga). Avui, 14 de novembre, el Quadis ha pogut recuperar, amb victòria, el partit de la primera jornada a la piscina del Navarra. El 6 a 10 s’ha gestat, sobretot, gràcies a una segona meitat magnífica del conjunt que entrena Beto Fernández.

Àlex Codina, en jugada de superioritat, i Germán Yáñez, en un contraatac, situaven el 0 a 2 en el marcador en els primers compassos del partit. L’equip local, però, reaccionaria amb tres gols abans d’acabar el primer quart (3-2). De totes maneres, el Quadis canviaria la decoració del partit ja en el segon període. Un parcial d’1-3 servia als de Beto Fernández per marxar al descans amb avantatge (4-5). Yánez, l’últim dels quals amb una preciosa vaselina, ja havia marcat quatre gols.

El tercer quart dictaria sentència. Parcial de 0 a 4 del Quadis, constant en atac i atent en defensa. El Navarra, ofegat per la pressió i la major experiència mataronina, ja no podria respondre. L’últim període (2 a 1 pels locals) serviria al Navarra per maquillar una mica el resultat final (6 a 10). Més enllà dels cinc gols de Yáñez, que ha firmat una actuació estel·lar, també han marcat Veich, Codina, Casabella, Guimarães i Fernández.