Helena Lloret va fer dos gols. Foto Elena Padilla

La dinàmica ofensiva del CN Mataró supera el Sant Andreu

L’equip de Dani Ballart suma una altra victòria a la lliga (17-11)

La fortalesa defensiva ha sigut, fins ara, un segell que permet reconèixer el CN Mataró i la seva evolució competitiva durant aquesta temporada. El conjunt de la capital del Maresme sovint ha solucionat partits gràcies a la intensitat defensiva i als bons mecanismes que ha aconseguit establir quan l’equip no té la pilota. En aquesta ocasió, però, l’equip de Dani Ballart va guanyar d’una altra manera, demostrant que creix en registres i que sap interpretar el joc en diferents escenaris. Aquesta vegada, el CN Mataró va ser superior, sobretot, en atac.

Al final del primer quart, el 3 a 3 en el marcador parlava d’un partit igualat. El Sant Andreu marcava amb massa facilitat però el Mataró sabia respondre amb encert. El panorama va començar a aclarir-se durant el segon període. Aquí sí que el Mataró va recordar al rival que superar la seva estructura defensiva no és, precisament, bufar i fer ampolles. El Sant Andreu no va marcar, es va encallar en atac, i les de la capital del Maresme ho van aprofitar per trencar el partit (8-3).

És cert que durant la segona meitat del partit, tercer i quart període, el Sant Andreu, ex equip de Dani Ballart, va demostrar que té arguments ofensius. El Mataró va tornar a baixar les seves prestacions defensives i el rival va saber veure-ho per marcar, en total, vuit gols més. El CNM, de totes maneres, va mantenir la bona dinàmica ofensiva per ofegar qualsevol esperança de remuntada (17-11 al final del partit).

Anni Espar, amb 4 gols, va ser la màxima golejadora del Mataró. Danijela Jackovich i Clara Cambray, tres gols totes dues, la van secundar amb encert. En general, el Centre va saber repartir-se les tasques ofensives perquè fins a set jugadores diferents van marcar. La victòria, desena en deu partits de lliga, és una bona manera d’arribar a l’anada dels quarts de final de l’Eurolliga; dissabte que ve, al Sorrall, el CN Mataró rebrà el campió hongarès, l’UVSE Budapest.