Un moment del partit. Foto CNM

El CN Mataró supera el Terrassa i és més líder

L’equip de Dani Ballart allarga les bones sensacions (8-13)

Classificació per jugar els quarts de final de l’Eurolliga i lideratge ampliat. La setmana del CN Mataró és impecable. Després de superar el ‘grup de la mort’ a Verona, a la lligueta de la màxima competició continental, el conjunt de Dani Ballart ha tornat a la realitat de lliga per deixar clar que res ha canviat. Victòria davant el segon classificat del Grup B, 8 a 13, i estadística immaculada. Després d’aquest partit davant el Terrassa, el CN Mataró és líder amb 27 punts. Nou partits, nou victòries.

L’equip del Vallès s’avançava en el marcador i, malgrat dos gols seguits del Mataró, arribaria al final del primer quart mantenint l’empat (2-2). La igualtat seguiria presidint els següents minuts, amb bones defenses als dos extrems de la piscina. El conjunt del Maresme marxava al descans llarg amb un lleuger avantatge (3-4). Seria a partir del tercer quart quan les coses començarien a veure’s més clares.

El CN Mataró protagonitzava una d’aquestes estrebades en el marcador que, en condicions normals, permeten a l’equip de Dani Ballart desempallegar-se de la resistència del rival. La tensió i agressivitat defensiva són denominador comú quan el Mataró entra en aquests estats de trànsit. Això ho complementa amb una bona inspiració de cara porteria contrària. Parcial d’1 a 5 en el tercer quart i partit sentenciat (4-9).

L’últim període serviria per comprovar que el Terrassa també és un equip amb qualitat (4 a 4 en aquest parcial), però també per confirmar que el Mataró no s’està per romanços. La victòria, amb relativa placidesa, no va perillar en cap moment. L’equip de Ballart va exhibir, a més a més, una formidable bateria de recursos ofensius. Les jugadores es van repartir amb responsabilitat les tasques en atac. Cap jugadora va marcar més de tres gols. Danijela Jackovich, Helena Lloret, Cristina Nogué, Anni Espar i Alejandra Aznar en van marcar dos.