Imatge d'arxiu del CN Mataró.

Cinc de cinc pel CN Mataró

L’equip de la capital del Maresme supera el Sant Andreu i segueix líder (10-14)

Era un partit que l’entrenador del CN Mataró, Dani Ballart, esperava amb especial il·lusió perquè significava el retrobament amb el seu anterior club. Les seves jugadores actuals han sortit amb gran voracitat i, al final del primer parcial, ja havien obert una escletxa important en el marcador (2-6). Seria definitiva. El Mataró sempre ha manat.

Alejandra Aznar i Danijela Jackovich, especialment inspirades durant la primera meitat, culminaven els atacs del CNM. Al descans la diferència només s’havia reduït un gol (5-8) malgrat que, en el segon quart, les mataronines han perdut certa fluïdesa ofensiva. Tampoc hauria sigut normal fer sis gols al Sant Andreu a cada període.

Ja a la represa, dos gols més de les mataronines semblaven deixar el partit pràcticament sentenciat (5-10). De totes maneres, el Sant Andreu ha demostrat que és un dels rivals importants de la lliga. L’equip barceloní no s’ha rendit i s’ha arribat a situar a només tres gols en diferents moments d’aquest tram (7-10, 8-11 i 9-12).

Al final, però, el CN Mataró ha tornat a exhibir la seva principal fortalesa d’aquest inici de temporada; l’estructura defensiva. El Sant Andreu només ha marcat un gol en l’últim quart i la victòria ha caigut pel seu propi pes (10-14). Alejandra Aznar, Anni Espar i Marta Bach, amb tres gols cadascuna, han sigut les màximes golejadores en aquesta nova victòria del Mataró. Cinc de cinc a la lliga i lideratge reforçat.