Un moment del partit. Foto, RFEN.

El CN Mataró perd a Sabadell i es jugarà el títol en el tercer partit

Empat a un en la sèrie final del playoff al títol (13-6) en un matx on les vallesanes van ser molt superiores.

Guanyar dos partits consecutius al Sabadell en un marge de 24 hores era una missió realment complicada. Fins la victòria d’ahir a la capital del Maresme, el Mataró s’havia entrebancat en tots els partits de la temporada contra el conjunt vallesà (tres derrotes i dos empats). El Sabadell té la plantilla més potent de la lliga i ho ha demostrat en aquest segon partit de la sèrie final del playoff pel títol.

Es repetia la història del dissabte; parcial de 3 a 0 de sortida pel Sabadell. Aquesta vegada, però, no hi hauria remuntada mataronina. El CNM ha desaprofitat les tres primeres situacions de superioritat i ha arribat al final del primer quart encara amb el marcador per estrenar (3-0). Anna Gual, en estat de gràcia i amb gran confiança en les seves possibilitats, ha fet el primer del Mataró tot just iniciat el segon període. El Sabadell, però, aniria responent amb contundència cada vegada que es posava en qüestió la seva posició dominant. Al descans llarg, l’equip local manava (6-3)

Anni Espar, jugadora de talent descomunal i sovint principal solució ofensiva del Mataró, ha fallat dos penals en el tercer quart. Avui no ha tingut el dia, però no ha deixat d’intentar-ho en cap moment. El Sabadell seguia obrint forat repartint a la perfecció la responsabilitat ofensiva entre les seves jugadores (10-4 al final del tercer quart). El segon partit d’aquesta sèrie final semblava sentenciat.

L’últim període ha servit per confirmar que la bateria de recursos ofensius del Sabadell és gairebé infinita. L’equip vallesà ha marcat amb bones combinacions o amb xuts de llarga distància. L’entrenador del CN Mataró, Dani Ballart, ha seguit tocant coses i el seu equip ha mostrat bons arguments tàctics però tot plegat ha sigut insuficient davant el torrencial de joc del rival. Al final, 13 a 6 i empat a un en aquesta final pel títol. Demà, 16:30h, Mataró i Sabadell es tornaran a veure les cares a la capital del Maresme en el partit definitiu de la temporada.