Imatge d'arxiu del CN Mataró.

El CN Mataró jugarà la final de la Copa de la Reina

L’equip de Dani Ballart es desfà del Mediterrani a les semifinals (10-9)

La final de la 25a edició de la Copa de la Reina de waterpolo tindrà presència mataronina. El CN Mataró de Dani Ballart ha superat el segon escull camí del partit definitiu i aquest matí s’ha desfet del Mediterrani en un partit vibrant (10-9). El Mataró ja havia derrotat el Terrassa en el partit de quarts de final (10-12). El Sabadell, que ha complert els pronòstics a l’altra banda del quadre eliminant Sant Feliu i Sant Andreu, serà el rival de les mataronines a la final d’aquest diumenge a les 14:00h.

La piscina Pere Serrat ha vist un magnífic duel de semifinals entre el Mediterrani i el Mataró. La igualtat ha presidit el partit. Al final del primer període, el marcador ja n’era testimoni (2-2). Anni Espar feia el 3-2, de penal, en els primers instants del segon quart. El partit entrava aleshores en una fase de frenesí sense control i a 43 segons del descans el Mediterrani restablia l’empat (3-3).

Marta Bach, amb una canonada de lluny, tornava a avançar el Mataró gairebé a l’equador del tercer quart (4-3) i Helena Lloret ampliava l’avantatge (5-3). Anni Espar feia el 6-3 transformant un penal comès per la seva germana Clara. El Mediterrani, però, reaccionaria per tornar-se a situar a només un gol (6-5). Abans del parcial decisiu, Danny Jackovich, que ja havia marcat en el primer quart amb una gran maniobra, feia el 7 a 5.

L’ex jugadora del Mataró, Roser Tarragó, mantenia les opcions del Mediterrani durant el desenllaç del partit (9-8 a 2:24 del final), però un magnífic moviment de Jackovich a la boia dictava sentència. Només hi hauria temps per un últim gol del ‘Medi’ que deixava el marcador final en un espectacular 10 a 9. Mataró i Sabadell, els equips més potents del waterpolo estatal, es veuran les cares aquest diumenge en la final de la Copa de la Reina.