Foto d'arxiu del CN Mataró. Foto: CN Mataró

El CN Mataró supera el Canoe

El conjunt de la capital del Maresme va remuntar davant l’equip madrileny (15-12)

El Centre Natació Mataró només ha perdut dos partits a casa aquesta temporada. Tots dos per la mínima i amb idèntic resultat, 8-9. Els rivals van ser Barcelona i Sant Andreu. La fortalesa jugant com a local és un dels aspectes que permet al CNM ser equip de la meitat alta de la classificació (5è lloc actualment). Es va tornar a posar de manifest en aquest partit contra el Canoe disputat a la capital del Maresme.

El conjunt de Madrid, rival tradicional de la Divisió d’Honor, i ara mateix tercer classificat per la cua, va vendre cara la derrota. Més efectiu en les jugades de superioritat, 71% vs. 60%, va assolir els primers avantatges de dos gols (0-2 i 1-3). El Mataró, de totes maneres, ja havia equilibrat la balança al final del primer quart (4-4). L’intercanvi de cops en el segon va fer que el Canoe marxés al descans llarg amb una renda mínima (6-7).

El CN Mataró va recuperar un altre desavantatge de dos gols (6-8) per arribar al quart decisiu amb tot igualat (10-10). Els dos equips estaven exhibint certa fluïdesa ofensiva. A l’hora de la veritat, només el Mataró va poder continuar amb aquesta dinàmica. L’últim parcial, de 5 a 2, va deixar la victòria a casa. L’equip local va ser millor en els minuts més difícils, quan la pilota cremava més.

Hugo Castro, autor de quatre gols, va ser el jugador del CN Mataró més inspirat en atac. Pau Campos, Víctor Andrade i Logan James Schofield van col·laborar en l’apartat golejador amb dos gols per cap. La resta d’anotadors mataronins van ser: Genís Blanch, Charles Maxwell Negus, Gerard Cuacos, Tom de Weerd i Pol Daura. Catalunya, a domicili, i Atlètic Barceloneta, a casa, seran els propers reptes del Centre Natació Mataró a la Divisió d’Honor.