Els jugadors del CN Mataró escolten les instruccions del seu entrenador. Foto: CNM.

El CN Mataró cau a Budapest a la LEN Euro Cup

L’equip de la capital del Maresme només guanya un dels tres partits

“A Europa ho tenim clar: no tenim cap pressió, som un equip jove i amb il·lusió. Volem anar a poc a poc, agafant experiència i avançant les màximes rondes possibles”. El nou entrenador del CN Mataró, Víctor González, era ben conscient de la dificultat de l’empresa. Les coses encara es complicaven una mica més després del sorteig de la primera fase. El Mataró s’havia de veure les cares, i a Budapest, amb el Vasas i el Zuglo, representants locals. El tercer rival en discòrdia, el Ludwigsburg alemany, sí que semblava assequible. Els pronòstics no eren errats.

Vasas Plaket 18-11 CN Mataró

El primer partit de la sèrie ja era una prova de foc i el Vasas de Budapest va demostrar la seva superioritat. El CN Mataró va aguantar molt bé l’empat (4-4) fins al segon quart, però a partir d’aleshores l’equip local va començar a obrir forat. El parcial d’aquest segon període ja seria una llosa massa pesada (7-3). El 6 a 1 del tercer quart sentenciava del tot el duel. Hugo Castro, autor de quatre gols, va ser un dels millors golejadors del partit.

BVSC Zuglo 16-5 CN Mataró

L’equip del Centre va intentar plantar cara a un altre pes pesat, però el conjunt de Budapest, com el Vasas, també va ser millor. Al descans llarg, el 8 a 3 que indicava el marcador semblava gairebé definitiu. En els darrers quarts, el Zuglo encara va poder ampliar més la diferència. El 5 a 0 de parcial del tercer període va ser un cop dur.

CN Mataró 12-9 SV Ludwigsburg 08

Aquest migdia el CN Mataró ha pogut tancar la lligueta amb un triomf. Després de ser superat amb contundència pels representants hongaresos, l’equip de Víctor González ha sigut capaç de sumar els punts en joc contra el club del sud d’Alemanya. Hugo Castro i Gerard Gil, amb quatre gols cadascú, han liderat la victòria. El CN Mataró diu adéu a la LEN Euro Cup però encara té moltes coses a dir a les competicions domèstiques.