Imatge d'arxiu del CHM. Foto: CH Mataró

El CH Mataró cau golejat a la pista del Barça

El conjunt blaugrana va ser molt superior i el partit va acabar amb un resultat que ho evidencia (7-2)

El Club Hoquei Mataró començava l’any amb una missió realment complicada. L’equip que entrena Joan Carles Vadillo visitava el Barcelona, líder invicte de l’OK Lliga i campió en nou de les últimes deu edicions de la competició. El conjunt de la capital del Maresme ho va intentar, però ja a la primera part va quedar clar que puntuar seria una quimera. Al descans, el Barça manava per 3 a 0.

El Mataró va aguantar fins a l’equador de la primera meitat, moment en el qual Pau Bargalló va fer el primer gol del partit (1-0). En l’últim tram abans del descans, Rodrigues i Cervera ampliaven diferències (3-0). La segona part va començar amb gol del Mataró. Gerard Cusachs feia el 3 a 1 en els minuts inicials de la represa, però la resposta del Barcelona seria fulminant. Mig minut després, novament Rodrigues tornava a establir els tres gols de diferència (4-1).

El 4 a 1 va ser el resultat que va presidir bona part de la segona meitat. La resta de gols ja van arribar en el tram final del partit. El 5 a 1 va ser obra de Sergi Panadero. A 20 segons del final, Oriol Lladó maquillava el resultat (5-2). De totes maneres, el Barça encara tindria temps de fer dos gols més. João Miguel Brazão Rodrigues, a onze i a un segon per la botzina, va fer el tercer i el quart gol del seu compte particular per deixar el resultat final en un inflat 7 a 2.

El CH Mataró és penúltim de l’OK Lliga amb 8 punts. L’equip de Vadillo encadena cinc derrotes seguides. Les desfetes han arribat després d’una altra ratxa de cinc partits en els quals els mataronins havien sigut capaços de sumar 8 dels 15 punts possibles. En el proper duel, a la pista del cuer, el Rivas, el CHM intentarà tornar al camí de la victòria.