El CH Mataró lluitarà per l'ascens. Foto: CH Mataró.

El CH Mataró jugarà per l’ascens a l’OK Lliga

L’equip d’Albert Larrea obté la carambola de resultats que necessitava

El Club Hoquei Mataró havia de guanyar a la pista del Lloret i esperar que el Vendrell, segon classificat, no ho fes en la seva visita al penúltim, el Jolaseta. Semblava complicat perquè l’equip biscaí ja no podia abandonar aquesta posició a la taula, però va passar justament això que necessitava el Mataró. L’equip d’Albert Larrea va guanyar a Lloret (4-7) i el Vendrell no ho va fer al País Basc (4-4). El CH Mataró jugarà el playoff d’ascens a OK Lliga contra el segon classificat de l’altre grup, el Vilafranca.

A Lloret, el Mataró va anar per feina. Carbonell, Ollé i Burguillos ja havien situat el 0 a 3 en el marcador abans del descans. A Getxo s’estava jugant el Jolaseta-Vendrell a la mateixa hora. Notícies esperançadores arribaven des de la costa de l’Atlàntic; el Jolaseta s’havia avançat amb dos gols (2-0). És cert que, poc després, queia una gerra d’aigua freda important perquè el Vendrell seria capaç d’empatar tot just trenta segons després d’haver encaixat el segon gol (2-2).

Fos com fos, el Mataró seguia fent la seva feina. Dos gols de Cusachs i un altre de Romero sentenciaven definitivament el seu partit (0-6). En el tram final, Cusachs va fer el tercer gol del seu compte particular i el Lloret va maquillar el resultat (4-7) però tota l’atenció ja estava enfocada cap al País Basc. Allà, a Getxo, hi hauria emoció fins al final.

El Jolaseta es va avançar dues vegades més en el marcador (3-2 i 4-3). El quart gol de l’equip local arribava a 04:39 pel final, però encara tocaria patir una mica més. El Vendrell empatava a quatre a 01:13 de la botzina i recordem que a la primera part havia passat del 2-0 al 2-2 en qüestió de mig minut. Aquesta vegada, però, no va poder ser. El Jolaseta va aguantar i, al final, el 4-4 es va celebrar a Mataró com si fos un títol. Aquest resultat permet al conjunt que entrena Albert Larrea disputar el playoff d’ascens contra el Vilafranca.