Els jugadors del CH Mataró celebren un gol contra el Tordera. Foto: R.Gallofré.

El CH Mataró supera el Tordera i altres partits del cap de setmana

L’equip d’Albert Larrea guanya el derbi del Maresme (4-3)

El cap de setmana esportiu a la ciutat, marcat pel títol de lliga del Futsal Aliança Mataró, també contempla altres fites interessants. La victòria del CH Mataró en el duel maresmenc contra el Tordera, per exemple, fa que el conjunt d’Albert Larrea segueixi amb opcions d’ascens. Destaquem aquest i altres partits de la jornada.

Hoquei sobre patins

• CH Mataró 4-3 Tordera

Els de Mataró són segons després d’aquesta victòria a casa contra un rival directe a la part alta de la taula. L’equip de la capital de comarca mai va anar per darrere en el marcador, però va haver de suar el triomf fins a les acaballes del partit.

• CP Vilanova 3-5 Lidergrip CH Mataró

Majestuosa remuntada en els últims tres minuts de partit per passar del 3-2 al 3-5 definitiu. Les mataronines recuperen opcions de permanència.

Futbol

• La Jonquera 2-4 CE Mataró

Els de Raúl Monroy aixequen un marcador advers de 2-1 per acabar sumant tres punts lluny del Centenari. Formidable actuació de Toni Paredes, que va fer els 4 gols del seu equip.

Bàsquet

• Barça B 89-64 UE Mataró Germans Homs

L’equip de Charly Giralt diu adéu a l’ascens.

Handbol

• La Salle Montcada 37-28 Hapo Joventut Mataró

Derrota contundent del Hapo a la pista del quart classificat. El conjunt de Mataró només ha guanyat un dels últims set partits de lliga.