Imatge d'arxiu del CH Mataró. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró haurà de remuntar dos gols a Vilafranca

L’equip d’Albert Larrea cau a casa (0-2) en l’anada del playoff d’ascens

El Club Hoquei Mataró haurà de protagonitzar una gesta a la pista del Vilafranca per ser nou equip d’OK Lliga. Després de la derrota a casa per 0 a 2 en el partit d’anada de l’eliminatòria d’ascens, el conjunt que entrena Albert Larrea necessita ara remuntar dos gols. No existeix el valor doble dels gols fora de casa. És a dir, una hipotètica victòria mataronina per 1 a 3, per exemple, portaria el duel a la pròrroga. El CHM necessita, com a mínim, un triomf per dos gols de diferència.

En el partit disputat a la capital del Maresme, el Vilafranca es va imposar gràcies als encerts d’Arnau Ribes, en els primers compassos del partit, i de Xavier Aragonès, ja en el tram final de la primera meitat. En realitat, el partit va estar marcat per una gran igualtat. Així ho expressa el tècnic local, Albert Larrea: “Les dues defenses van estar molt bé. No crec que hi hagués un clar dominador. Nosaltres vam jugar amb molt de ritme i intensitat a la primera part. A la segona, ells van aconseguir baixar el ritme de partit i això ens va condicionar una mica.”

Hoquei CH Mataró Vilafranca play off ascens. Foto: R.Gallofré

Larrea lamenta que els dos gols, que arriben tot just començar el partit i poc abans del descans, són fortaleses del rival que tenien presents: “Són jugades que ja sabíem que ells feien i, malgrat això, van aconseguir marcar.” La lectura final, de totes maneres, és positiva: “Va ser un molt bon partit i fins i tot un bon resultat, en el sentit que guanyant de dos allà aniríem a la pròrroga.”

El missatge dins el vestidor mataroní, doncs, és d’esperança i optimisme. No seria la primera vegada aquesta temporada que l’equip aconsegueix golejar fora de casa. Al CH Mataró són conscients de la dificultat de l’empresa pel nivell del rival, però intentaran competir per l’ascens fins a les últimes conseqüències.