Imatge d'arxiu del CE Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró supera el líder i s’apropa al capdavant

L’equip de Raúl Monroy s’imposa a la Guineueta (2-1)

L’Escola Esportiva Guineueta arribava al Centenari amb una bona targeta de presentació; líder del subgrup 1.B de la Primera Divisió Catalana amb un total de 31 punts (nou victòries, quatre empats i dues derrotes), equip més golejador del campionat amb 28 gols i menys d’un gol encaixat per partit (12 en 15 jornades). No ha servit de res. L’equip del districte barceloní de Nou Barris s’ha vist superat per una versió molt sòlida del Mataró.

Raúl Monroy començava el partit amb aquest onze; Toni Jiménez, Pol Almellones, Dani Prieto, Isma Aguilar, Yustos, Bruno, Gual, Aleix Cirera, Kique Amador, Toni Paredes i Moha. La sortida local, voraç i amb una gran convicció en les seves possibilitats, ha vist els seus fruits ben aviat. Només havien passat vuit minuts quan Toni Paredes inaugurava el marcador (1-0). A partir d’aquí, els dos equips han mantingut un elevat ritme durant els següents minuts.

El Mataró dominava el partit però el conjunt visitant també ha gaudit d’un parell de bones ocasions per empatar abans del descans. De totes maneres, el marcador no s’ha mogut més durant els primers 45 minuts (1-0). El gol de Toni Paredes en els primers instants del partit permetia als locals seguir amb avantatge.

L’equip local ha controlat la segona meitat gairebé en tot moment. Així ha sigut fins que el partit ha entrat en el temps afegit. Abans d’això, però, el Mataró ha trobat la recompensa en forma de segon gol. Moha ha culminat amb un xut, que ha desviat un defensa visitant, una bona acció de Kuele a la punta dreta. En el 94 Pumpido feia el gol de la Guineueta i, un minut més tard, un xut al pal dels visitants, després d’una pilota penjada des del mig del camp, provocava un ensurt important a l’afició local. Amb el xiulet final, l’alegria al Centenari s’ha desfermat perquè el Mataró queda ara a només quatre punts del líder.