Futbol CE Mataró - CD Júpiter. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró empata contra el Sabadell Nord en el retorn a la competició

Els mataronins no jugaven des de feia gairebé cinc mesos (0-0)

11 d’octubre del 2020. CE Mataró 3-0 Parets. Van marcar Uri Martínez i Bargalló, aquest últim en dues ocasions. Va ser l’últim partit oficial del conjunt mataroní. Les restriccions derivades de la pandèmia havien fet impossible una mínima continuïtat competitiva a la Primera Catalana. Fins aquest diumenge. El CE Mataró ha sumat un empat al camp del Sabadell Nord en el retorn a la lliga després de gairebé cinc mesos sense jugar un partit de veritat.

L’equip de Raúl Monroy es presentava al duel amb sis punts gràcies a les victòries de l’octubre passat contra el Parets i el Llefià. El Sabadell Nord, en canvi, només havia pogut arrencar un punt en aquelles dues primeres jornades de la tardor passada. El Mataró sortia amb el següent onze; Guillamat, Torrents, Mola, Prieto, Gual, Paredes, Kuele, Gonpi, Tamba, Almellones i Yustos.

La primera gran ocasió del partit ha arribat amb una rematada de cap de Carlos Gracia ‘Kuele’ que el porter del Sabadell Nord, Oriol Vives, ha salvat in extremis. Era el minut 21 del duel. Fins al descans, els sistemes defensius dels dos equips han imposat la seva solidesa (0-0). La tònica no ha canviat durant la segon part de l’enfrontament. No ha de ser fàcil tornar a l’activitat competitiva després de tantes setmanes sense lliga i amb totes les incerteses acumulades durant tot aquest temps. Al final, cap dels dos equips ha sigut capaç de perforar la porteria rival i, a Ca N’Oriac, Sabadell Nord i Mataró s’han repartit els punts.

El Club Esportiu Mataró, doncs, suma dues victòries i un empat en aquest començament de curs caòtic i extraordinari. El conjunt de Raúl Monroy comparteix el subgrup 1.B de la Primera Divisió Catalana amb nou equips més; Guineueta, Sant Cugat, Rubí, Mollet, Les Franqueses, Júpiter, Sabadell Nord, Parets i Llefià. De moment, el Mataró lidera aquest subgrup.