Imatge d'arxiu del CE Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró guanya a Banyoles i altres resultats del cap de setmana

L’equip de Raúl Monroy suma el primer triomf de la temporada

El Club Esportiu Mataró ja suma quatre punts després de les primeres tres jornades de lliga. El conjunt groc-i-negre va sumar, a Banyoles, la primera victòria de la temporada (1-2). D’aquesta manera, el Mataró espera agafar embranzida de cara les properes jornades.

Futbol

• Banyoles 1-2 CE Mataró

Els gols de Fuentes (25’) i Pandiani (64’) deixaven el partit molt encarrilat. El Banyoles va retallar diferències en el 89’ amb gol de Haiba, però el Mataró va certificar el triomf.

Bàsquet

• UE Mataró-Homs 82-70 Azulejos Moncayo

El 27-4 del primer quart ja va ser tota una declaració d’intencions. Juanola (24 punts i 6 rebots), Cánovas (13 punts i 7 rebots) i Toure (14 punts i 6 rebots) van liderar el triomf local.

• Calvià 61-70 Mataró Parc Boet

Primera victòria de la temporada del conjunt de Mataró, que ara situa un balanç d’1/2 a la classificació.

• Aranguren 47-46 Homs UE Mataró Femení Maresme

Les mataronines es van refer d’un mal primer quart (18-11) però van acabar cedint en un final de partit ajustadíssim. El resultat del darrer període (7-4), és una mostra del nerviosisme en el tram final. Daniela López va ser la màxima anotadora de l’Homs amb 12 punts. Marta Arbizu va capturar 12 rebots.

• Castelló 58-37 Advisoria Boet Mataró

El primer quart va ser bo (11-14), però a partir d’aquí l’Advisoria va perdre el fil del partit. Inoperants en atac, les mataronines van acabar perdent amb contundència.

Waterpolo

• Assolim CN Mataró 15-8 Atlètic Barceloneta

Rita Keszthelyi i Simone Van de Kraats, quatre gols cadascuna, van liderar el triomf en l’estrena a la lliga.

• Caballa-Ciudad de Ceuta 5-14 CN Mataró

El 0-4 d’entrada i el 2-12 que indicava el marcador al final del tercer quart són mostres irrefutables de la superioritat mataronina en aquest primer partit de lliga. Charles Maxwell Negus, autor de tres gols, va ser el màxim golejador del duel.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 21-30 La Roca

Derrota local en el ‘derbi de Parpers’. El Joventut, que va anar a remolc durant la primera meitat, aconseguia empatar al descans (11-11). A la segona part, de totes maneres, el conjunt del Vallès va trobar massa facilitats. Pont, que va marcar set gols, va ser el millor golejador dels locals.

• Hapo Joventut Mataró 22-22 OAR Sabadell

El Joventut va començar fort (7-3 al minut 10), però la dinàmica del partit va portar a un desenllaç molt igualat. A la segona part, cap dels dos equips va adquirir més d’un gol d’avantatge en els parcials de cinc minuts. Clara Poo, amb sis gols, va ser la jugadora local més inspirada en atac.

Futbol sala

• Picassent 4-3 Futsal Marlex Mataró

Del 4 a 1 es va passar al 4 a 3, amb gols de Llibert i Oriol, però al final el Futsal es va quedar amb la mel als llavis. L’equip de Mataró suma dues victòries, dues derrotes i un empat a la Segona Divisió B d’aquesta temporada.

• Futsal Aliança Mataró 5-1 Sabadell

Victòria contundent del Futsal amb gols de Cristina Vázquez (2), María Espinar, Sara Cayuela i Sara Carbonell.