Les fuites poden ser un problema greu
Notícies relacionades
Les fuites poden ser un problema greu

Esbrina si tens fuites d'aigua a casa

Les fuites d'aigua poden provocar grans desperfectes i complicacions

L’aparició d’humitats a parets i sostre és l’indicador de referència que nosaltres, o els veïns, tenim fugues d’aigua a casa. Però quan ho detectem, el problema ja és important i ha pogut derivar en encara més complicacions. Per evitar-ho cal estar atent als indicis a les pistes que ens poden indicar que en algun punt de la nostra llar hi ha una pèrdua o filtració d’aigua.

A la cuina és important revisar de tant en tant els electrodomèstics que utilitzen líquid, com és el cas de la rentadora i la nevera. En el cas de la pica, la silicona o els materials que recobreixen el seu perímetre han d’estar en bon estat. Les filtracions i fugues a la cuina poden comportar molts problemes, per això és recomanable comptar amb professionals que ho solucionin definitivament en comptes d’optar per fer petits arranjaments nosaltres mateixos.

El bany és l’estança on solen haver-hi més complicacions amb l’aigua, ja que és on més s’utilitza. Si s’escolta un petit goteig de tant en tant, s’ha de posar remei perquè acaba suposant una gran despesa. Comprovar el funcionament del vàter, veure com s’omple correctament, revisar les juntes de les rajoles per detectar humitats, anar canviant la goma de les juntes de les canonades i utilitzar bons productes de neteja per no espatllar els materials, són alguns trucs per evitar sorpreses desagradables.

S’ha de tenir especial cura amb les calderes. Són aparells que solen durar anys però també poden tenir fugues que acabin suposant un perill per la llar. Cal recórrer a un tècnic especialitzat.

Altres indicis que no podem passar per alt és que el part del parquet s’infli o canviï lleugerament el seu color, que una habitació faci olor d’humitat o de ‘tancat’, que tinguem un pati- nostre o a sobre nostre- i que trigui molt a quedar-se sec després de la pluja, etc. És essencial contractar els serveis de fontaners i reparadors perquè tots aquests problemes no s’agreugin encara més i acabin suposant una gran despesa i molèstia.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive