Circ Raluy Legacy
Circ Raluy Legacy

ACN / capgros.com

El Circ Raluy Legacy emet en obert per Internet l'espectacle de la temporada passada

S'afegeix a les iniciatives de nombroses entitats culturals en el marc de la crisi del coronavirus

El Circ Raluy Legacy oferirà aquest dissabte 21 a les sis de la tarda en obert a través de la seva pàgina de Facebook l’espectacle de la companyia de la temporada passada. La iniciativa es pren amb l'objectiu de “fer més suportable” el confinament a causa de l'expansió del coronavirus.

Més de 500.000 personses, segons afirma l'empresa, van veure el muntatge l'any passat. “Ens hauria agradat fer un directe amb part de l'espectacle actual, però la mesures de seguretat sanitària i el respecte i compromís amb els professionals de sanitat ens impedeixen córrer cap mena de risc addicional" han explicat en un comunicat les germanes Louisa i Kerry Raluy, directores del circ.

La companyia no descarta experiències similars en els propers dies “amb la intenció d’estar al costat de les famílies i també dels afectats”.

El Circ Raluy Legacy és una experiència fruit del treball de 5 generacions d’artistes que va més enllà del mer espectacle. Els seus carromatos de més de 100 anys d’antiguitat, l’exclusiva decoració de la sala, l’òrgan restaurat, el seu particular carromato-cafeteria i tots el seu entorn ens fa viatjar en el temps. Assistir a una funció del Circ Raluy Legacy és un espectacle per a adults que cap nen s’hauria de perdre i que sens dubte repetiran.

Circ Raluy Legacy manté l'essència del circ d’abans però que, sorprèn a tot aquell que s’atreveix a deixar-se portar per aquest Llegat tan singular. Segueix treballant, esforçant-nos continuar collint èxits, reconeixements i, que el circ de Luis Raluy -cofundador del Circ Raluy junt amb el seu traspassat germà Carlos Raluy- segueixi sent un referent mundial com l’és ell.

El Llegat no ha desaparegut…El Llegat continua en Circ Raluy Legacy.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive