La xifra de pacients ingressats a l'Hospital de Mataró després de donar positiu en coronavirus se situa en 15. Quatre d'ells es mantenen en estat greu, ingressats a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Són dades facilitades pel Consorci Sanitari del Maresme aquest dijous dia 19, i que suposen un increment respecte a la jornada d'ahir en quatre nous pacients ingressats.

Malgrat que les xifres no paren de créixer, la situació a l'Hospital de Mataró és força millor en aquest sentit que en centres mèdics d'altres municipis catalans. A Terrassa, per exemple, els seus dos principals hospitals sumen més de 100 ingressats per Coronavirus.

Professionals sanitaris en aïllament

Pel que fa al nombre de professionals sanitaris de l'Hospital de Mataró en aïllament, en les darreres hores la xifra ha descendit dels 92 als 68. La meitat d'ells estan en quarentena per haver estat en contacte directe amb un cas positiu de coronavirus, i l'altra meitat amb simptomatologia i a l'espera del resultat de les proves del covid-19. Es tracta d'una xifra, en tot cas, que presenta moltes fluctuacions i que pot seguir variant notablement, a l'alça o a la baixa, en les properes hores.