Aquet dissabte 13 de maig Mataró acull la seva 1a fira Animalista a la ciutat. Les entitats Associació contra el maltractament animal de Mataró, SOS Animals Maresme amb la col·laboració de Plataforma zoològic Lliures i piscines sense murs han volgut organitzar un dia dedicat als animals què mes pateixen maltractament sigui quina sigui la seva espècie i per això comptaran amb prop de 50 associacions i entitats de tot Catalunya.

Conscienciar la població
L’organització presidida per A.Solana, màxim responsable de les entitats organitzadores, serà una fira apta per a tots els públics on l’objectiu és conscienciar de les necessitats dels animals que són maltractats o abandonats i igual que donar a conèixer el veganisme.

La fira que tindrà lloc al recinte firal Parc Central (Camí de la geganta) amb un horari de 10h a 20h i amb l’entrada és gratuïta. En aquest acte es podran trobar parades de diferents entitats on es podrà comprar qualsevol cosa per als nostres gossos, gats i així poder seguir ajudant a que les entitats segueixin lluitant cada dia i seguir salvant vides.

També es comptarà amb la col·laboració de policia, ue donaran una xerrada sobre com denunciar un maltractament animal, i que es realitzarà de 17: 30h a 18: 30h. Fundació Mona és una altra entitat que ha volgut ser a la capital del Maresme i així poder explicar que hi ha darrere d’una compra del macaco o els micos que són utilitzats en circs i quin és el seu final. Ho explicaran en una xerrada que tindrà lloc de 11: 30h a 12h. Durant la resta de dies es preveuen diversos actes per amenitzar la trobada.