La Crop és una botiga i taller que va obrir portes el passat mes de juny al carrer Bonaire, on s’hi pot trobar material per a manualitats i fer tallers monogràfics de tècniques molt variades per embellir la llar. La botiga permet  utilitzar el taller per als teus projectes personals o restauració de mobles amb assessorament i els materials que necessitis. A més s’ofereixen extraescolars i activitats per a totes les edats, festes personalitzades i aniversari, així com un ampli ventall de possibilitats per a fer regals personalitzats.  S’hi pot trobar material o bé aprendre trucs per dominar tècniques com l’scrapbooking (personalitzar àlbums de fotografies), decoupage (decoració de diferents superfícies aplicant paper o tela), chalk paint  (dotar de l’aspecte empolsat, suau i romàntic dels mobles estil shabby-chic), mixed media (combinació de dues o més tècniques artístiques en un projecte) o Home decor (pintura decorativa per decorar algun objecte d’ús quotidià).

Els responsables de La Crop van trobar en el TecnoCampus una gran ajuda, des del servei de Reempresa -el negoci prové d’un traspàs- fins a tota mena d’assessorament per poder tirar endavant el projecte, com ara un pla de negoci, donar-se d’alta dels autònoms o aconseguir la llicència d’activitat. “Ens ho van posar tot facilíssim”, expliquen.

LacropBotiga taller on podràs trobar material per a manualitats, fer tallers monogràfics de scrap, decoupage, chalk paint, mixed mitjana, home decor ... i utilitzar el taller per als teus projectes personals o restauració de mobles amb assessorament i els materials que necessitis.