Diumenge, 17 de març, se celebrarà la quarta edició d'aquesta competició en una jornada on l'esport, la solidaritat i el bon ambient corren de la mà.

Diumenge 17, a partir de les 9h des del Port Balís de Llavaneres

La Triwoman és una cursa dirigida només a dones, que organitzen Ironman Barcelona i les 3 viles (Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d'Estrac). Es pot escollir entre dos recorreguts: un de 5 km i un altre de 10 km. Totes dues distàncies tenen un itinerari pla i transcorren pel front marítim dels tres municipis. La sortida tindrà lloc a les 9 hores del matí des del Port Balís. El preu d'inscripció és de 12 € si es tramita on line (fins al 15 de març) i de 20 € si us espereu a fer la inscripció el mateix de la cursa.

A més d'una competició esportiva, la Triwoman també té un vessant commemoratiu i solidari, ja que la seva celebració s'emmarca en els actes del Dia Internacional de la Dona del 8 de març. En aquest context, una part de cadascuna de les inscripcions anirà destinada al projecte solidari “12 mesos 12 compromisos”, coincidint amb el Mes del Càncer de Mama. Inscripcions i més informació a www.tri-woman.com.