La Cursa Popular de Caldes d'Estrac arriba enguany a la 31a edició, i un cop més convoca a tots els amants de l'esport i l'atletisme a participar-hi i gaudir del recorregut que transcorre entre el mar i la muntanya oferint paisatges de postal a tots els corredors. El circuit s'anomena "Les tres Viles", i és de 10 km que es reparteixen entre les poblacions de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac.

Diumenge 1, a les 9h dels Pavelló Municipal d'Esports (ctra. N-II Km. 654) de Caldes d'Estrac

La Cursa Popular de Caldes d'Estrac aplica el sistema de cronometratge Championchip, un sistema que mesura de forma exacta i instantània la prova i que, a més, inclou la Cursa Popular de Caldes en la Lliga Internet Championchip. Aquesta competició gaudeix d'un segell de qualitat i la cursa és una prova puntuable al Circuit Maresmenc de Curses.

El dia de la cursa l'Ajuntament de Caldes posa a disposició dels participants la zona exclusiva lliure de pagament de l'aparcament turístic situat a la carretera N-II, just a l'entrada del municipi, davant del Pavelló Municipal d'Esports. La recollida de dorsals és el diumenge 1 de març a partir de les 7.45  fins a les 8.45h, al Punt de Recollida de Dorsals de la cursa. Enguany la sortida serà a les 9h. Els participants poden fer ús dels vestidors i les dutxes del Pavelló Municipal d'Esports. Un any més, l'organització oferirà una samarreta amb un disseny exclusiu i una bossa amb obsequis per a tots els participants.