Alumnes del Tecnocampus. Foto: TCM
Alumnes del Tecnocampus. Foto: TCM

Vols estudiar al TecnoCampus? Descobreix la seva oferta de graus

El TecnoCampus obre les inscripcions a les sessions informatives online per conèixer els seus títols en els àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut

Tots aquells que vulguin estudiar al TecnoCampus, o bé estiguin considerant quins estudis universitaris emprendre, tenen una oportunitat d’or per conèixer-ne totes les opcions i detalls. El TecnoCampus ha obert inscripcions per a les sessions informatives online que tindran lloc entre els dies 14 i 18 de febrer, en el marc de la Setmana Informativa de Graus. L’objectiu: donar a conèixer els títols UPF en els àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut que s’imparteixen en el centre universitari i empresarial mataroní.

La Setmana Informativa de Graus es planteja com un seguit de sessions online que, al llarg de cinc dies, oferiran tots els detalls del total de 17 titulacions de grau que s’imparteixen al TecnoCampus. Es tracta de sessions de tarda, entre les 17:30 i les 19h, ideals perquè els alumnes que actualment cursen batxillerat o graus superiors puguin assistir-hi després de classe.

Com seran aquestes sessions online? Comptaran amb els coordinadors de cada titulació i també amb el testimoni d’un estudiant de grau. Plegats, informaran del contingut dels estudis, així com de qüestions com el seu enfocament cap a la professionalització.

Alumnes Tecnocampus. Foto: TCM

Estudiants al TecnoCampus. Foto: TCM

Cada xerrada oferirà detalls sobre les instal·lacions i equipaments del TecnoCampus, els seus trets diferencials, l’ADN emprenedor dels estudis i la seva connexió amb el món laboral, o les possibilitats d’internacionalització.

Més enllà de les xerrades específiques per a cada un dels 17 graus o dobles graus, la Setmana també inclourà una xerrada general dedicada a tota l’oferta educativa del TecnoCampus, on es tractaran qüestions com el calendari de preinscripcions o les beques disponibles, així com les sortides professionals o les opcions per estudiar a l’estranger.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive