-
-

Redacció

Tres empreses de Mataró destaquen pel seu potencial

Han estat seleccionades d'entre més de 100.

Geemba, empresa allotjada al Tecnocampus i Snackson i Smalle Technologies, participants al Pla Embarca de Start-up Catalonia a l’Acceleradora del Tecnocampus, són tres de les 50 de les iniciatives emprenedores de més potencial de Catalunya amb el món de la inversió privada. Són projectes seleccionats d’entre més de cent candidatures presentades i que operen en sectors de futur, com les ciències de la vida i la salut, les TIC i altres tecnologies capdavanteres. El seu potencial creixement les converteixen en exemples a seguir.

Geemba ha desenvolupat la primera aplicació mòbil que permet accedir a centres esportius i pagar exactament pels minuts que s’hi està, sense necessitat de quotes ni matrícules. Snackson ofereix formació mòbil amb dinàmiques de gamificació per a formar els seus equips de manera senzilla, efectiva i còmode.
I Smalle Technologies, que també va ser seleccionada per participar al XXI Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ del passat 14 de juliol, ha dissenyat un generador d’energia elèctrica a partir de les onades que pot instal·lar-se en boies complementant o substituint plaques solars o evitant un gran nombre de bateries.

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive