Fusta Durapin. A Vive la Madera.
Notícies relacionades
Fusta Durapin. A Vive la Madera.

Redacció

Tractament de fusta en autoclau: la garantia de qualitat de Vive la Madera

La millor manera de mantenir la fusta en bon estat durant molt més temps. La qualitat no es negocia a Vive la Madera.

La fusta ha estat des de sempre un element fonamental en la construcció i decoració gràcies a la seva bellesa i resistència. No obstant, com a material natural,  pot ser objecte de degradació quan es troba exposada a determinades condicions ambientals, com la humitat o agents biològics com els fongs i els insectes. Aquesta degradació no solament pot afectar l'aspecte estètic de la fusta, sinó també la seva durabilitat i resistència.

La qüestió és: com podem protegir la fusta d’aquests agents degradants i maximitzar la seva vida útil? La resposta la trobem en el tractament en autoclau, una tècnica reconeguda i altament eficaç que ens assegura un producte de màxima qualitat. Si busquem experts en aquesta matèria, Vive la Madera és un referent en tot el relacionat amb la fusta.

El Procés del Tractament en Autoclau

Quan parlem de fusta tractada en autoclau, ens referim a un procediment on la fusta és introduïda en un recipiente metàl·lic hermètic dissenyat per suportar altes pressions. Dins d'aquesta cambra, s'injecten substàncies químiques, principalment sals de coure, mitjançant tècniques de buit. Aquestes sals ajuden a protegir la fusta contra la putrefacció i la degradació causada per agents biològics.

Vive la Madera
 

L'objectiu principal d'aquesta tècnica és millorar la durabilitat de la fusta, especialment en condicions exteriors o quan entra en contacte directe amb el sol. Amb aquest tractament, una fusta que inicialment pot no ser apta per a l'exterior es transforma en un material capaç de resistir en les condicions més adverses.

A Vive la Madera s'ofereix el tractament autoclau com a servei addicional en molts dels seus productes, garantint així que la fusta de pi, per exemple, mantingui les seves propietats intactes sota qualsevol condició.

Tipologies del Tractament en Autoclave

  • TRACTAMENT A L’AUTOCLAU CLASSE RISC III: Pensat per a fustes que es col·locaran a l'exterior però sense contacte amb el sòl. La gran avantatge d'aquest tractament és la seva transparència, mantenint l’aspecte natural de la fusta.
  • TRACTAMENT AUTOCLAU CLASSE RISC IV: Dirigit a fustes que seran utilitzades en exteriors i en contacte directe amb el terra. Aquest tractament pot ser adquirit en color verd o marró fosc, oferint així versatilitat segons les necessitats estètiques del projecte. Les sals de coure utilitzades estan lliures de crom i arsènic, garantint la seguretat i salut de tots.

El tractament de fusta en autoclau és més que una protecció: és una garantia de durabilitat i qualitat. En confiar en experts com Vive la Madera, ens assegurem d'obtenir materials de la més alta qualitat que resistiran el pas del temps i les condicions més exigents. Si busqueu la millor solució per a la vostra fusta, el tractament en autoclave és, sens dubte, la millor opció.

Vive la Madera + info:

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive