-
-

Tecnocampus: conveni de col·laboració amb el Barcelona Maresme Bussiness Club

L’objectiu, reactivar l’economia del territori

La presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Dolors Guillén, i el president de l’associació Barcelona Maresme Business Club, Víctor Recorder, han firmat un conveni de col·laboració entre les dues entitats per fomentar les relacions entre l’àmbit universitari i l’empresarial.

A l’acte de signatura de l’acord també hi van assistir el director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, i la directora de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus, Montserrat Vilalta. És amb aquest centre que el conveni contempla un lligam més estret, que es pot traduir en pràctiques dels estudiants a les empreses que formen part del Barcelona Maresme Business Club o en la posada en marxa d’accions conjuntes en àmbits com l’emprenedoria o els treballs de final de grau dels estudiants.

El Maresme Bussiness Club és el resultat de la unió de 40 empreses de la comarca que van crear aquest espai per poder reactivar l’economia de la zona. S’organitzen en trobades bimensuals i també hi ha representants de les institucions del territori.

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive