Especialistes de fa més de 30 anys.
Especialistes de fa més de 30 anys.

Tecni Fred i Clima, la climatització i refrigeració que marca la diferència

Amb més de 30 anys d’experiència, ofereixen innovació, qualitat i professionalitat en serveis de climatització, refrigeració i manteniment

Els sistemes de climatització són cada vegada més necessaris en un temps com l’actual, on la calor és molt alta en els pitjors pics de l’estiu i el fred, quan arriba, també és intens. Per això, confiar en una empresa que durant més de 30 anys ha demostrat professionalitat, estar a l’última en el sector i qualitat en tots els seus serveis, és una garantia.

Sigui per l’àmbit domèstic o a nivell industrial i empresarial, Tecni Fred Clima porta des de 1992 treballant en projectes de primera necessitat: Ajuntament de Mataró, Mercat de la Flor de Vilassar de Mar, Institut Català de la Salut o l’Institut del Teatre ja hi confien. Per alguna cosa serà, no?

Tecni Fred Clima és una empresa especialitzada en la instal·lació, manteniment i reparació de tot mena d’equips d’aire condicionat i fred industrial, treballant sempre per aconseguir la màxima qualitat en els acabats i fent servir els materials de primeres marques. La seva expertesa durant més de tres dècades els permet oferir un servei de post-venda que sempre està al costat dels clients per a qualsevol necessitat.

iStock 1327493924
 

Els tres pilars de Tecni Fred i ClimaClimatització

L’empresa ofereix solucions de climatització i ventilació adaptada a totes les necessitats. La instal·lació d’aires condicionats en llars o en espais industrials o comercials, amb equips de tot tipus com splits, cassettes, conductes, VRV i muntatges en plantes refredadores amb fancoils.

Refrigeració

Solucions en instal·lació, manteniment i reparació de la refrigeració i congelació segons les necessitats de cada client. Un servei de maquinària frigorífica de tot tipus (cambres, congeladors, vitrines expositores, armaris refrigeradors...) amb un disseny personalitzat i fet a mida.

Manteniment

Són especialistes en el manteniment preventiu i correctiu de tot tipus de dispositius ja instal·lats, sigui equips de climatització o de fred industrial. Per fer-ho com Déu mana, preparen estudis de cada instal·lació i fan una proposta de revisions i control perquè no hi hagi ensurts en cap moment.

iStock 1437896577
 

Un bon manteniment en les millors mans

Una de les claus de l’èxit de Tecni Fred i Clima és precisament la seva forma de treballar: busquen conscienciar als clients sobre la importància d'evitar problemes inesperats i allargar la vida dels equips, millorar la fiabilitat de les instal·lacions i reduir la despesa energètica derivada del seu ús, entre d’altres coses.

 

Contacta amb ells per a més informació

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive