Calderes intel·ligents, el futur està aquí.
Calderes intel·ligents, el futur està aquí.

Contingut Patrocinat

La revolució de les calderes intel·ligents ja és aquí: més estalvi i més eficiència

Graupera i Saunier Duval presenta les noves calderes que es comuniquen amb el Servei Tècnic Oficial i es poden gestionar des d’una aplicació mòbil

La revolució a la llar es troba en canvis que poden semblar petits, però suposen un pas endavant. És el cas de les noves calderes intel·ligents que arriben a Mataró de la mà de Graupera i Saunier Duval. Es tracta de dispositius que revolucionen les seves funcions amb un sistema que es comunica amb el seu SAT de Graupera, es poden personalitzar per adaptar-se als nostres hàbits i que són fins un 35% més eficients de les calderes tradicionals, ja que compten amb una tecnologia H-Condens que aprofita l’energia de condensació per produir aigua calenta, sent també més estalviadores que altres calderes de condensació.

El control de la caldera, des del mòbil

Un dels trets diferencials de les calderes intel·ligents és l’arribada de MiGo Link, una app que permet gestionar de forma intuïtiva a la pròpia caldera i que ofereix a l’usuari suggerències d’estalvi, control del consum que s’està fent servir i una millor gestió energètica de la llar. L’app permet, de forma tàctil, interactuar amb la caldera i optimitzar el seu funcionament.

People Photography Image Migo Livingroom 16x9 1876x1055 mirrored Link
Controlar i optimitzar des del mòbil
 

Tot això, clar, amb un seguit d’innovacions sense precedents. Segurament pensem en la caldera com una eina per tenir calefacció i aigua calenta, i no ens preocupem més enllà de quan alguna de les dues coses no funciona. Però la caldera intel·ligent ve per canviar el paradigma i oferir tot tipus d’eines. Per exemple, les d'aquest interactiu. Fes clic a les icones:

 

Graupera connectat en tot moment

Una altra de les particularitats de les calderes intel·ligents és que el servei de manteniment Misaunier Duval Connect es troba monitoritzant i controlant de forma contínua, enviant informes periòdics sobre el rendiment i donant consells d’estalvi, així com també detectant incidències i averies en remot. Tot això, gràcies a una configuració i programació assistida pel mateix servei.

Naturalment, a tot això se li afegeix el manteniment de sempre: revisió obligatòria presencial segons normativa, cobertura total de les peces originals incloses fins que la caldera compleixi 15 anys, servei d’urgència en cap de setmana, mà d’obra sense límit de temps i amb desplaçaments inclosos i molt més. Si a això se li afegeix el servei d’atenció tècnic de Graupera, la proximitat i l’eficiència estan més que garantides en qualsevol contratemps que es pugui tenir.

54de495a 80de 4619 8033 105715787797 modif
Un servei tècnic per a qualsevol contratemps.
 

Finançament i procés de substitució

Saunier Duval ofereix el procés de substitució amb la caldera actual, despreocupant al client de buscar instal·ladors, assessorant i fent pressupost sense compromís i oferint un certificat d’instal·lació. Les calderes es poden aconseguir amb finançament sense interessos en 12 mesos o també amb 24 o 36 mesos amb condicions òptimes.

Donar un salt de qualitat en confort a casa és més fàcil que mai.

Més informació:

  • www.egraupera.com
  • 93.741.29.99
  • egraupera@egraupera.com

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive