Un dels treballs de renovació d'habitatge de Reformas Iluro
Un dels treballs de renovació d'habitatge de Reformas Iluro

Reformas Iluro: aposta segura en la renovació de casa teva

Reformas Iluro és la millor garantia a l’hora d’afrontar renovacions de banys i cuines o les reformes integrals de pisos, cases i oficines

Tard o d’hora arriba el moment de fer reformes per posar a punt i actualitzar el lloc on es viu o es treballa. Un bany, una cuina, la casa o el pis sencers, l’oficina… Un procés imprescindible per guanyar comfort i qualitat de vida, però que no està exempt de complexitats. En les mans equivocades, com gairebé tothom ha experimentat en alguna ocasió, pot acabar esdevenint un infern. Per això, a l’hora de fer-hi front, és absolutament necessari escollir els millors professionals. No jugar-se-la, en definitiva. A Mataró i el Maresme, això implica fer-ho amb Reformas Iluro.

L’empresa s'ha consolidat com a referent de reformes a Mataró  sent líder al territori en l'àmbit de les reformes de banys i cuines fins a projectes integrals de cases, oficines i empreses. Quelcom que han assolit gràcies a la seva gran experiència i expertesa acumulades, amb més de 20 anys de trajectòria, que els permet oferir dissenys únics i moderns, pressupostos adaptats a les necessitats del client amb preus molt competitius sense que això afecti la qualitat dels projectes, i servei clau en mà que és marca de la casa. A continuació us expliquem com ho fan i per què són la millor opció a l’hora d’afrontar una reforma, del tipus i l’abast que sigui. 

IMG 134 136.891

La qualitat del treball de Reformas Iluro els distingeix de la competència

Dissenys únics i moderns: Cada projecte de reforma és tractat de manera personalitzada, amb dissenys contemporanis i adaptats a les últimes tendències. Els espais que ells renoven, d’aquesta manera, no només són funcionals, sinó també atractius estèticament.  

Servei clau en mà: Reformas Iluro s'encarrega de tot el procés de la reforma, des de la planificació inicial fins al lliurament final del projecte. Això inclou la gestió de llicències, la coordinació de tots els gremis necessaris i la supervisió del projecte de principi a fi: cada obra és sotmesa a un rigorós control de qualitat en tot el seu procés, des de la planificació fins a l'execució i finalització.

Pressupostos adaptats: Conscients que cada client i cada projecte són únics, Reformas Iluro ofereix pressupostos personalitzats que s'ajusten a les necessitats específiques de cada cas. A més, es poden demanar sense compromís: un especialista de l’empresa visitarà el teu immoble i et facilitarà un pressupost amb totes les opcions detallades i concretes, inclosa l’estimació de la durada dels treballs. 

Preus competitius garantint qualitat: A Reformas Iluro, la qualitat no està renyida amb el preu. Ofereixen tarifes competitives que s'ajusten a les necessitats i pressupostos dels seus clients, sense comprometre l'excel·lència en el servei.

Personal qualificat i experimentat: L'equip de Reformas Iluro està compost per professionals altament qualificats amb anys d'experiència en el sector de les reformes. Un equip multidisciplinari que assegura que tot el procés de la reforma es dugui a terme amb la màxima precisió i qualitat.

IMG 160 163.580

Les cuines són una de les especialitats de Reformas Iluro

Experts en reformes integrals

Les reformes integrals són un dels serveis estrella de l'empresa, líder en reformes a Mataró . Aquestes reformes requereixen una planificació detallada i una execució meticulosa. L'empresa ofereix una alta qualitat en tots els processos, abordant els projectes amb eficàcia i precisió i encarregant-se  de tots els treballs necessaris per transformar qualsevol residència o espai de treball, incloent-hi la reforma de tabics, pladur, alisats, guix, pintura, fontaneria, fusteria i serralleria. A més, compten amb serveis de decoració d'interiors i exteriors a mida dels desitjos del client. L'empresa també assumeix tots els tràmits de llicències i permisos. Zero preocupacions per al client!

IMG 131 133.972

Un dels banys renovats per l'empresa mataronina

Cuines i banys, en les millors mans

Les cuines i banys són espais essencials en qualsevol llar, i la seva reforma requereix una atenció especial. Reformas Iluro ofereix solucions completes per a la renovació d’aquests dos àmbits, des de la planificació de l'espai fins a la instal·lació de tots els elements necessaris. L’empresa s'ocupa de tots els aspectes i detalls de la reforma, incloent-hi electricitat, revestiments, paviments o fontaneria. Els professionals de Reformas Iluro garanteixen que totes les instal·lacions es realitzin de manera segura i eficient, sense sorpreses d’última hora per al client, garantint que tot funcionarà a la perfecció.


Contacte

  • Reformas Iluro
  • Telèfons: 931641799 // 623033683
  • Adreça: Carrer Germans Thos i Codina 45 Local 7, Mataró 08301
  • Mail: hola@reformasiluro.com

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive