Pimec proposa suspendre de sou i feina als treballadors sense vacunar
Pimec proposa suspendre de sou i feina als treballadors sense vacunar

Paula Saez

Les principals eines i aplicacions per fer teletreball

Recomanem una llista complerta d’eines i aplicacions per a poder fer teletreball de forma eficient i professional des de la comoditat de la nostra llar.

Molts de nosaltres hem hagut de canviar els nostres mètodes de treball degut a la situació de confinament que ha provocat el coronavirus que ha sacsejat el món els darrers mesos. Per aquest precís motiu, moltes empreses han optat per aplicar el teletreball als seus treballadors, però una bona part d’ells no havien treballat des de casa fins aquest moment. Per aquest motiu, a continuació us deixem una llista amb diverses eines i aplicacions que us resultaran d’utilitat a l’hora d’organitzar-vos, comunicar-vos i, en general, teletreballar des de casa.

Eines per organitzar-nos al teletreballar

Les agendes tradicionals en paper son una cosa del passat. Avui dia, degut a l’amplia oferta d’aplicacions i eines útils que trobem per organitzar-nos de forma digital, el més adient es trobar aquella amb la que ens sentim còmodes de cara a organitzar la nostra feina dia a dia. Per aquí us deixem unes quantes acompanyades d’una concisa explicació:

 

 

Aplicacions per a comunicar-nos via online

Un altre dels pilars fonamentals del teletreball es establir una bona comunicació entre els membres de l’equip, de cara a gestionar correctament les tasques que cadascú ha de dur a terme i la resta de processos de cada feina en particular.

A més, també hem de tenir en compte aquelles eines i aplicacions útils per guardar, compartir o enviar arxius com Google Drive, Dropbox i WeTransfer, que disposen d’un pla gratuït i un de pagament que amplia les prestacions i característiques que ens ofereixen.

 

 

 

Font principal d'informació: IEBS

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive