Prepara el teu establiment per una climatització eficient...
Prepara el teu establiment per una climatització eficient...

Prepara el teu establiment per una climatització eficient i correcta

Tecni Fred i Clima és el teu aliat per a l'empresa, botiga o establiment perquè tant els teus treballadors com els clients estiguin a gust durant els mesos d'estiu.

Amb l'arribada de la calor, és essencial que les empreses i botigues estiguin preparades per garantir una climatització eficient i correcta. Tecni Fred i Clima, amb més de 30 anys d'experiència en el sector, ofereix solucions personalitzades per assegurar el màxim confort en qualsevol entorn, ja sigui domèstic, industrial o comercial.

La climatització representa un dels principals consums energètics de les empreses. Aquest sistema és indispensable per garantir el confort dels treballadors durant tot l'any, proporcionant calor a l'hivern i aire condicionat a l'estiu. Segons l'Agència Internacional de l'Energia, el 10% de l'electricitat mundial es destina a sistemes de climatització, i es preveu que la demanda augmenti un 37% per al 2050. Per això, és crucial fer un ús més racional i eficient d'aquests sistemes.

Interiors com toca
Interiors com toca
 

Consells per una climatització eficient: bons hàbits

Regular la temperatura és essencial per evitar consums energètics excessius. Es recomana no superar els 21ºC a l'hivern ni baixar dels 26ºC a l'estiu. A més, aprofitar la inèrcia tèrmica apagant els sistemes 30 minuts abans de finalitzar la jornada laboral pot ajudar a reduir la factura energètica.

Els sistemes de climatització han millorat considerablement en els darrers anys. Per això, és important considerar si és el moment de renovar els equips. Prestar atenció a l'etiquetatge energètic pot marcar una gran diferència, ja que pot haver-hi fins a un 60% de diferència en termes de consum entre diferents aparells. Tecni Fred i Clima compta no només amb el millor servei i els millors professionals, sinó també treballa amb les marques referents del sector.

Tecni Fred i Clima
Tecni Fred i Clima
 

Implementar una tecnologia de control intel·ligent sobre el sistema de climatització requereix una petita inversió però pot suposar un estalvi energètic de fins al 15%. Aquest sistema permet gestionar la temperatura de manera més eficient i a Tecni Fred i Clima et poden assessorar. Per últim, un manteniment periòdic és clau per assegurar el rendiment i l'eficiència dels equips. Netejar els filtres interiors dels sistemes de climatització una vegada al mes pot augmentar la vida útil dels aparells i millorar la qualitat de l'aire. 

Tecni Fred i Clima ofereix solucions de climatització adaptades a cada necessitat, ja sigui per a habitatges, oficines, fàbriques o sales d'informàtica. Subminsitren equips de tipus splits, cassettes, conductes, VRV, i realitzem muntatges en plantes refredadores amb fan-coils. Fem un estudi personalitzat i dissenyem la instal·lació per obtenir el màxim rendiment dels equips.

Les claus de l'èxit de Tecni Fred i Clima

 

Experiència i professionalitat

Des de 1992, Tecni Fred i Clima ha treballat en projectes de gran importància com l'Ajuntament de Mataró, el Mercat de la Flor de Vilassar de Mar, el CRM o l'Institut del Teatre. La nostra experiència ens permet oferir un servei de post-venda de qualitat, estant sempre al costat dels clients per a qualsevol necessitat.

Amb l'arribada de la calor, és fonamental que la teva empresa estigui preparada per a una climatització eficient i correcta. Confia en Tecni Fred i Clima, una empresa amb més de tres dècades d'experiència que garanteix la màxima qualitat en els seus serveis. Contacta'ns i descobreix com podem ajudar-te a mantenir el confort i l'eficiència energètica en el teu negoci.

 

Contacta amb ells per a més informació

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive