-
-

Poppox, mòbils resistents i amb gran bateria creats a Mataró

El projecte de l’empresa, ubicada al TecnoCampus, va iniciar- se ara fa cinc anys

Poppox és una empresa mataronina establerta al TecnoCampus que fa cinc anys va plantejar-se com entrar al món dels mòbils. Després d’un primer model anomenat P1, actualment tenen a la venda el seu segon dispositius, un P3 que està tenint una gran sortida en un mercat extremadament competitiu. Les claus del seu èxit són buscar allò que la gent necessita amb un smartphone.

“Quan el públic va començar a comprar els mòbils i deixar-se de finançaments amb les companyies vam pensar què és el que demanaven. I principalment era solucions, les operadores tracten malament al client en temes de reparacions, consultes tècniques, servei de post-venda... I vam entrar per aquí”, explica Jordi Serra, un dels fundadors de l’empresa.

L’empresa va mirar productes, viatjar a la Xina i no van trobar res que els fes al pes. “Vam decidir fer un codesign d’un producte propi i va sorgir el P1, mòbil de 5,5 polzades molt prim i funcional”. L’èxit d’aquest terminal els va portar a pensar en un nou projecte, l’actual P3. “El mercat reclama que si tens un problema, puguis trucar i te’l solucionin, i això és el que fem amb els clients”, desgrana Serra, que destaca també les virtuts del P3: “La gent és maldestre amb els mòbils. Es cauen, es trenquen i per tant volíem fer quelcom resistent”.

El servei tècnic, la fortalesa del dispositiu i una tercera branca, la duració de la bateria. Són els factors que defineixen el P3. Les idees es fan a Mataró però la producció es trasllada a la Xina, com passa amb marques com Samsung o els iPhone. “El més complicat és controlar el procés de fabricació, ja que a la Xina hi ha proveïdors de tot tipus, bons i dolents, i cal tenir cases de dissenys que siguin una garantia”, relata Serra. 

En total, a Mataró treballen quatre persones a Poppox, més un treballador més en reparacions que realitza reparacions a Sabadell, un altre que s’encarrega del magatzem i dues persones a la Xina encarregades de controlar que el procés de producció sigui com s’ha dissenyat a la capital del Maresme.

El P3, que té un cost de 285 euros,  està tenint molta sortida a Catalunya i Espanya, i s’ha estès el coneixement de l’empresa per les campanyes de publicitat sobre l’empresa i el producte però sobretot pel boca-orella de persones que l’han provat, els ha convençut i l’han recomanat a amics o familiars. 

“Fem mòbils equilibrats, de qualitat però pensant que no cal un cotxe que vagi a 300km per hora per anar de Mataró a Barcelona”, comparen des de Poppox. I de moment els funciona més que bé.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive