Saunier Duval
Saunier Duval

Optimitza el rendiment de la teva caldera amb Saunier Duval

Les calderes intel·ligents de Graupera i Saunier Duval són la clau per estalviar i optimitzar la llar a nivell energètic.

En el context actual, on la cerca de l'eficiència i l'estalvi energètic s'ha convertit en una prioritat per a moltes llars, Graupera, en col·laboració amb Saunier Duval, es posiciona com a líder en solucions de calefacció innovadores amb el seu servei de manteniment Mi Saunier Duval Connect per a Mataró i Maresme. Aquest servei  assegura que les vostres calderes operin al màxim nivell d'eficiència, representant un pas endavant en la personalització del consum energètic i l'estalvi.

Aquest sistema porta la interacció amb la vostra caldera a un nou nivell, permetent una comunicació directa i constant amb el Servei Tècnic Oficial de Saunier Duval. Aquesta connexió facilita una monitorització detallada dels hàbits de consum i a la vegada també possibilita l'ajustament precís de la caldera per assegurar la màxima eficiència. A més, en cas d'incidència, el seu equip és avisat immediatament, permetent una resposta ràpida i efectiva.

L'equip de Graupera porta més de quatre dècades dedicat a oferir un servei tècnic excepcional. La seva experiència permet mantindrà la vostra caldera sota una vigilància constant i a la vegada, garanteix la vostra tranquil·litat, assegurant que qualsevol problema sigui resolt amb la major brevetat i eficiència possible.

Saunier Duval
 
 

Qualitat i tranquil·litat, el compromís de Saunier Duval

En triar "Mi Saunier Duval Connect", no només esteu optant per una solució de manteniment avançada, sinó també per la pau mental que suposa saber que la vostra caldera està equipada amb peces originals de Saunier Duval, amb garantia fins a 15 anys. Aquesta és la promesa de qualitat i fiabilitat, assegurant que el vostre sistema de calefacció funcionarà perfectament any rere any.

Per descobrir més sobre com "Mi Saunier Duval Connect" i Graupera poden transformar la vostra experiència de calefacció i ajudar-vos a estalviar, visiteu-los al carrer Melcior de Palau, núm. 9, a Mataró, o contacteu-nos al 937 41 29 99. Compromesos a oferir-vos la millor solució per a les vostres necessitats de calefacció.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive