Acadèmia Open Door English. Foto: R.Gallofré
Acadèmia Open Door English. Foto: R.Gallofré

Contingut patrocinat

Open Door English, anglès de qualitat i enfocat a cada tipus de persona

Amb anys d’experiència al darrere, els impulsors d’Open Door English ofereixen un nou model d’acadèmia centrat en allò que cada perfil necessita.

Open Door English és una nova acadèmia d’anglès que arriba a Mataró, just a la Plaça de les Tereses, per apropar de manera familiar i càlida l’aprenentatge de la llengua anglesa. Amb un equip que suma més de 30 anys d’experiència en el món de l’ensenyament d’idiomes, el seu principal objectiu és ser un lloc on tothom trobi el seu camí a seguir: reforços per a l’escola, enfocar-se a empreses, preparació d’exàmens, petits i grans... La qualitat és el seu signe d’identitat, però amb un servei familiar, proper.

La teva vida, el teu camí

El lema d’Open Door English és “your Life, your path”, i no és casualitat. La voluntat que tenen com acadèmia no és només servir el millor sistema d’educació per aprendre en anglès, sinó poder acompanyar en la presa de decisions i en les necessitats de cadascú de manera correcta. No volen ser l’acadèmia on es prepara l’examen del First Certificate perquè l’alumne ho ha demanat: volen ser un espai d’aprenentatge que pugui acompanyar en l’estudi de l’anglès, i ajudar a decidir quin és el millor camí per assolir els seus objectius.

Un espai acollidor i d'aprenentatge de forma dinàmica.
Un espai acollidor i d'aprenentatge de forma dinàmica.
 

Moltes vegades, l’estudi de certs exàmens oficials es fa per inèrcia, perquè és “el que toca”. Open Door English està aquí per canviar això. Perquè els tutors serveixin també de mentors, capaços d’identificar el millor camí a seguir per cada tipus d’alumne. Si el First Certificate no és el més adequat i ho és el Business English, així ho faran saber. Tot amb un objectiu clar: “maximitzar el potencial de cada alumne”.

Solucions per optimitzar l'aprenentatge

D’aquesta manera, Open Door English va més enllà del paper d’acadèmia d’anglès. Es dediquen a buscar el camí per a cada alumne, aportant un idioma que ja és cabdal en qualsevol àmbit. Moltes vegades es relaciona l’aprenentatge de l’anglès amb els estudis universitaris, i aquest és un error que des de l’acadèmia estan solucionant. L’anglès és necessari ja en tots els àmbits de la vida. Sigui la feina, siguin els graus superiors... Hi ha moltes sortides que els estudiants poden trobar i en Open Door English tindran un suport extra.

Naturalment, el seu assessorament no només se centra en els estudiants i els més joves, sinó també en els adults, que han de poder optimitzar i desenvolupar la seva trajectòria professional de la millor manera possible. Uns i altres es trobaran amb un itinerari d’estudis que sempre s’ajustarà a les seves necessitats reals. I si aquestes són exàmens oficials, estaran preparats de la forma més adient possible i amb les garanties de la seva dilatada experiència com a professors.

 

 

Compten amb capacitat per donar classes a nens de 8 a 11 anys, joves de 12 a 17 anys, adults a partir dels 18 anys i també treballen amb format de classes particulars per a una o dues persones com a màxim, així com la possibilitat de fer pressupostos a mida segons necessitats que es puguin trobar en grups de famílies, empreses i més.

Aprendre de manera dinàmica, divertida, però també amb treball i amb els objectius molt marcats. Aquests són els valors que es vol inculcar des d’Open Door English, una porta oberta a l’anglès amb un to familiar i proper.

Oferta per temps limitat

Durant aquest mes de desembre, Open Door English ofereix una oferta per temps limitat amb matrícula gratuïta i un 50% de descompte repartit en les dues primeres mensualitats, vàlid per a classes grupals i fins al 7 de gener.

Acadèmia Open Door English. Foto: R.Gallofré
Acadèmia Open Door English. Foto: R.Gallofré
 

Més informació:

Comentaris (5)

Susana Fa 1 any
Me gusta mucho el enfoque , está muy bien diferenciarse de otros tipos de academias. Mis hijos están encantados de hacer Ingles en Open Door, aprendren mucho y no se quiere perder ninguna clase. Muy recomendable. Mucha suerte!!!?
Eva Fa 1 any
Recomano Open Door English sense dubtes! En el nostre cas, s'han adaptat molt a les nostres necessitats, que han estat diverses. Tant les meves filles com jo n'estem molt contentes i esperem el dia de la classe amb ganes!
Sònia Fa 1 any
Molt professionals i seriosos. T' aconsellen per trobar la millor solució de forma personalitzada. Desitjant començar les classes al gener.
Aïda Fa 1 any
Enhorabona! El nou model d'Open Door està destinat a ser un èxit si seguiu donant classe de la mateixa manera personalitzada i divertida amb la que em vau donar classe a mi l'any passat. Us recomano enormement! Vaig aprendre molt amb el Tom! Una abraçada i molta sort!
Ana Belén Fa 1 any
Les classes particulars que estic fent de Business English amb ells m'estan ajudant molt a millorar les meves converses en anglès a la feina i a guanyar confiança en el meu anglès. Val molt la pena!

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive