Nissan presenta la seva gamma electrificada de Crossover: el futur elèctric ja és aquí
Nissan presenta la seva gamma electrificada de Crossover: el futur elèctric ja és aquí

Nissan presenta la seva gamma electrificada de Crossover: el futur elèctric ja és aquí

Nissan aposta per accelerar l'electrificació a Espanya com a vector de desenvolupament econòmic del sector per als propers anys

Amb una presentació espectacular a l'Automobile de Barcelona, Nissan ha desplegat tota la seva gamma electrificada, una exhibició que transmet l'entusiasme de la companyia cap a l'electrificació, la sostenibilitat i la connectivitat. El seu Conseller Director General, Bruno Mattucci, ha destacat la gran recuperació de Nissan tot subratllant que "tot i que encara ens trobem en un escenari difícil, les excel·lents xifres del primer quadrimestre de l'any ens demostra que estem en el bon camí gràcies a la nostra gamma de productes renovada, la nostra tecnologia superior en electrificació, l'atenció especialitzada als clients i la col·laboració amb la nostra xarxa de concessionaris". L'impuls de la marca es troba present al nostre territori de la mà de Romauto Maresmóvil, a Mataró (Avinguda Maresme, 75).

En la seva intervenció, Mattucci va recordar que Nissan sempre s'ha atrevit a fer allò que altres no s'han atrevit. "En 2007 vam crear el segment dels Crossover amb el Qashqai i en 2010 vam fer el mateix amb els vehicles elèctrics amb el LEAF. Ara ens trobem enmig d'una transformació profunda amb l'objectiu clar d'innovar per a millorar la vida de les persones. Amb el nostre pla Nissan Ambition 2030, invertirem més de 15.000 milions d'euros en els propers anys, llançarem 27 nous models, dels quals 19 seran 100% elèctrics. De cara al futur immediat, totes les inversions es dirigeixen a desenvolupar una gamma completament electrificada, que ens permetrà arribar al 2026 amb un 98% de vendes electrificades a Europa".

Per a Nissan, l'electrificació és un ecosistema que va més enllà del vehicle en si mateix. Integra la infraestructura de càrrega, l'economia circular i la tecnologia Vehicle to Grid que podria transformar i millorar l'eficiència del nostre sistema energètic, incrementar la producció d'energies renovables i reduir el cost de l'electricitat per a tots. D'altra banda, la tecnologia d'avantguarda de Nissan s'aplica també a la mobilitat autònoma i a la connectivitat, amb objectius clars de reduir els accidents i millorar l'experiència de conducció, fent dels viatges una experiència més enriquidora per a tots els ocupants del vehicle, amb tecnologies exclusives com ProPILOT, e-4ORCE i Nissan Connect.

YDRAY MG 6233
 

Zero emissions i zero víctimes en carretera, els objectius

Segons Mattucci, "Nissan té dos grans objectius a llarg termini per al benefici de la societat: les emissions zero i les víctimes zero en carretera. La nostra identitat japonesa ens dóna una força única. Els clients espanyols ens associen a valors com la innovació, la tecnologia d'avantguarda, la qualitat, el disseny futurista i l'atenció als detalls. Tots aquests aspectes afegeixen valor a l'experiència del client amb Nissan, que a més, celebra aquest 2023 l'Any Ni - San "2/3" i el nostre 90è aniversari".

Bruno Mattucci, a la seva posició de Conseller Director General de Nissan Iberia, ha destacat que "A Espanya, Nissan compta amb fortaleses pròpies que ens permeten desenvolupar la nostra estratègia de negoci. Aquestes fortaleses es basen en el nostre lideratge en el segment dels Crossover Electrificats i en la nostra estreta col·laboració amb la nostra xarxa de Concessionaris. A Nissan, aspirem a ser percebuts pel client com la marca japonesa amb la gamma de crossover electrificats més emocionants".

YDRAY MG 6196
 

Creixement espectacular de la marca

Mattucci va concloure la seva intervenció afirmant que "Nissan està de tornada, preparada per afrontar els desafiaments del sector i amb els resultats del primer quadrimestre de 2023 que avalen la nostra estratègia. Hem experimentat un creixement del 51% a Espanya en aquest primer quadrimestre, en comparació amb el 33% del mercat. El 93% dels Crossovers Nissan venuts a Espanya ja són electrificats i un de cada tres QQ o X-Trail venuts ha estat amb la tecnologia exclusiva de e-POWER".

A més, Mattucci ha afegit que "som optimistes de cara a aquest 2023 perquè basem la nostra estratègia en el lideratge en Crossover, en les nostres noves tecnologies exclusives e-POWER i e-4ORCE, posant sempre els clients al centre, adaptant per a ells una experiència de marca més senzilla i digital i amb la nostra xarxa de concessionaris". Finalment, Mattucci ha enviat un missatge clar als polítics i a les Administracions públiques en general: "Espanya necessita accelerar l'electrificació i ho ha de fer ara. Altres països ja ho estan fent i Espanya es queda enrere. Per això, convidem a tots els agents implicats a accelerar l'electrificació amb un compromís audaç i ràpid, en benefici dels ciutadans, del medi ambient i del desenvolupament econòmic del país".

Si vols més informació sobre la gamma de vehicles de Nissan:

 • Nissan Romauto Maresmóvil
 • Avinguda Maresme, 75, Mataró
 • 937 41 22 00

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive