Els millors preus al servei dels mataronins des de fa 10 anys
Els millors preus al servei dels mataronins des de fa 10 anys

Els millors preus al servei dels mataronins des de fa 10 anys

Autonetoil - Elefante Azul de Mataró celebra 10 anys d’èxit en el sector dels combustibles i rentat d’automòbils

A Mataró tothom coneix Autonetoil-Elefante Azul. I hi ha raons per aquesta coneixença: ja fa deu anys que en aquest punt del carrer Pablo Iglesias, just sota el Camí del Mig, al Pla d’en Boet, hi ha una estació de servei i rentat de cotxes avalada per dues característiques: el preu assequible, imbatible i alhora el seu servei personal. No és una ‘low cost’ més: és una estació amb treballadors, amb rostre, amb ànima. 

El centre Autonetoil - Elefante Azul  Mataró, pertanyent al Grupo Moure, celebra un aniversari molt especial. Després de 10 anys des de la seva inauguració, aquest centre s’ha convertit en un referent en el sector al combinar alta qualitat de combustible i servei d’atenció al client en horari comercial.

Combina els serveis d’una gasolinera amb els d’un centre de rentat premium, guanyant la confiança dels residents, visitants i usuaris de la zona. “Durant aquests últims 10 anys, aquest centre s’ha convertit en un referent en estalvi i qualitat per als residents, visitants i usuaris de la zona, combinant els serveis d’una gasolinera amb els d’un centre de rentat premium Elefante Azul”, explica Manel Montero, director general del Grup Moure.


140
Elefante Azul

 

Qualitat a preus baixos

Autonetoil sempre ha destacat pel seu compromís amb l’oferiment de preus baixos sense comprometre la qualitat dels combustibles i el servei al client. Aquesta gasolinera s’ha convertit en un model a seguir per altres estacions de servei de la zona, gràcies a la seva ubicació estratègica, la professionalitat del personal i la qualitat dels carburants a preus competitius.

“Ens enorgulleix celebrar aquest desè aniversari juntament amb els nostres clients i usuaris, ja que és gràcies al seu suport i confiança en la nostra marca que hem aconseguit ser referents del sector. Per això volem agrair-los que ens triïn com la seva estació de servei de confiança durant tots aquests anys”, conclou Montero.


COM S'ACCEDEIX AL CENTRE?
Arran de les recents obres a tot el Polígon Industrial del Pla d'en Boet, l'accés al centre Autonetoil - El Elefante Azul ha canviat, també. Són allà mateix però cal tenir en compte el nou sentit dels carrers del rodal però no fer volta i accedir al centre de la manera més directe. 

Accés Autonetoil Elefante Azul Mataró 2
Així s'accedeix ara al centre, després de la reforma del Polígon


Autonetoil-Elefante Azul Mataró

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive