Vidres Mascarell, també tancaments d'alumini.
Vidres Mascarell, també tancaments d'alumini.

Mascarell també instal·la alumini

La reconeguda empresa mataronina, amb 70 anys d’experiència en l’àmbit del vidre, incorpora ara l’alumini en el seu catàleg d’instal•lacions

Mascarell és una empresa coneguda per tothom a Mataró com a referent, des de fa 70 anys, en l’àmbit dels vidres: miralls, mampares de bany, decoració... Ara, però, la veterana firma ha fet un salt endavant i s’endinsa en l’àmbit de la instal·lació d’aluminis. La directora de Mascarell, Adriana Gurgel, ens explica el pas que han donat

A què es deu la incorporació de l’alumini dins del catàleg d’instal·lacions de Mascarell?

De fet sempre hem col·locat alumini, ja que alumini i vidre sempre han anat de la mà (els metal·listes col·loquen vidre i els vidries instal·lem alumini). El que hem fet ara és reforçar la nostra plantilla i instal·lacions per poder atendre un mercat en expansió i assumir tota la feina que tenim en aquest àmbit, i la que vindrà en el futur.

A quin mercat dirigiu la vostra acció comercial?

El nostre mercat natural és el particular i la reforma. No busquem grans obres ini treballar més enllà del nostre entorn geogràfic.

Vidres Mascarell tancaments d'alumini
Qualitat i confiança contrastades, ara també en tancaments d'alumini.
 

Hi ha molta oferta en el sector de l’alumini. Com pensen diferenciar-se en aquest món tan competitiu?

Oferim producte de qualitat a preus interessants, amb garantia de 10 i 20 anys. A més, comptem amb un establiment obert al públic on poder triar materials i opcions. I en cas que sorgeixi algun problema, podem resoldre’l ràpidament gràcies a la nostra proximitat amb el client. Sovint ens trobem amb casos de persones que acudeixen a nosaltres perquè han adquirit un pis a alguna constructora i ningú els atén quan tenen algun problema postvenda.

 

Quina és la tendència actual en el camp de l’alumini?

El que es busca ara és minimitzar la perfilaria, fer-la gairebé invisible perquè passi desapercebuda. Tant les juntes com les frontisses i els panys han evolucionat en aquest sentit, amb productes espectaculars. En l’àmbit del vidre, tot i que no és quelcom nou, seguim incrementant els valors aïllants en temperatura, soroll i control solar.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive