Libertad sin Deudas
Libertad sin Deudas

Llei de la Segona Oportunitat: descobreix el millor assessorament i si t'hi pots acollir

Libertad Sin Deudas són especialistes en aconseguir que puguis deixar enrere deutes que no et deixen viure i tenir una nova oportunitat. Tots els detalls.

A Catalunya, moltes persones s'enfronten a dificultats econòmiques i acumulació de deutes insostenibles. En aquest context, la Llei de Segona Oportunitat sorgeix com una eina vital per proporcionar una sortida a aquesta situació. L'empresa Libertad Sin Deudas s'ha especialitzat en aquesta àrea, oferint una ajuda als afectats per a tenir una nova vida i una nova oportunitat de tirar endavant en moments complicats.

La Llei de Segona Oportunitat ofereix un mecanisme judicial que permet la cancel·lació de deutes a aquelles persones que demostren incapacitat per fer-los front. És una oportunitat per a individus atrapats en una espiral de deutes, per tornar a començar amb una situació financera més sostenible. En aquest sentit, Libertad Sin Deudas actua com a assessor en aquest procés. Des de la primera consulta gratuïta, l'equip, amb una profunda especialització en la matèria, determina si un individu pot acollir-se a la llei. Amb un enfocament en la transparència i l'honestedat, ofereixen un tracte personalitzat, ajudant en tot el procediment, des de la preparació de la documentació fins a la gestió de l'expedient judicial.

deudas
 

Un dels aspectes més destacats de la Llei de Segona Oportunitat és la seva capacitat per paralitzar demandes, embargaments i l'acumulació d’interessos des del moment en què s'inicia el procediment. Això representa un gran alleujament per a aquells que s'enfronten a un sobreendeutament i insolvència, proporcionant-los un espai per respirar i reorganitzar les seves finances.

Per a persones atrapades en aquesta situació, no només hi ha el risc de perdre patrimoni, sinó també l'exposició contínua a demandes, execucions i embargaments. A més, la seva inclusió en fitxers de morositat pot afectar greument la seva reputació financera. La Llei de Segona Oportunitat permet cancel·lar deutes, evitar l'assetjament dels cobradors i sortir dels fitxers de morositats. Una nova vida.

 

Un dels molts casos d'èxit de Libertad Sin Deudas

Un exemple recent d'èxit és el cas d'una persona nascut el 1979, resident a Mataró. Després del seu divorci, es va trobar en una situació financera precària, havent de fer front a la hipoteca del seu habitatge, una pensió alimentària a la seva filla i altres deutes. Es va trobar amb un deute de 30.000 euros després que comencés a agafar productes financers per tenir liquiditat inmediata però que amb el pas del temps es van convertir en una bola de neu imparable d'interessos que no podia retornar. L'acomiadament de la feina va agreujar-ho absolutament tot, i en prioritzar pagar la hipoteca i la pensió, el deute va anar creixent. Gràcies a la intervenció de Libertad Sin Deudas, aquesta persona va aconseguir l'exoneració dels seus deutes, aprofitant les disposicions de la Llei de Segona Oportunitat.


Contacta aquí amb Libertad Sin Deudas i t'atendran en una primera consulta totalment gratuïta


La Llei de Segona Oportunitat i l'ajuda d'empreses com Libertad Sin Deudas representen un far d'esperança per a moltes persones atrapades en situacions de deute insostenibles. Aquestes iniciatives no només ofereixen un alleujament financer, sinó també una oportunitat per recuperar la dignitat i començar un nou capítol en la seva vida.

També pots contactar per telèfon o WhatsApp:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive