KB Language: Una viatgera amb la seva 'host mum'
KB Language: Una viatgera amb la seva 'host mum'

KB Language: aprèn idiomes i viu l’experiència de la teva vida

Summer camps, anys acadèmics i tota mena de programes d’immersió lingüística totalment personalitzats a atractius destins d’arreu del món on créixer personalment

Una estada per aprendre idiomes a l’estranger és una vivència que pot resultar frustrant i no respondre a les expectatives creades, ni d’aprenentatge ni personals, si no es deixa en bones mans. Però quan se n’encarrega una empresa especialitzada i amb la garantia de qualitat de KB Language, es converteix en una experiència única, d’aquelles que et marquen per a tota la vida i que es recorden per sempre. En primer lloc, perquè permeten millorar de manera molt notable el coneixement i domini de l’idioma escollit, quelcom garantit gràcies a la immersió -el mètode més eficient per a l’aprenentatge de llengües- i que t’obre a tota mena de possibilitats professionals i personals.

Però, com diu l'eslògan de l’empresa mataronina, “It’s not just about the language”; més enllà de l’aprenentatge, aquestes estades suposen una autèntica aventura vital de creixement personal i de descobriment de nous mons i horitzons que cap altra via et pot oferir. Sempre i quan confiïs en els millors professionals d’aquest àmbit. Us expliquem per què KB Language és la vostra millor opció.

 

Totes les edats, destins i idiomes

KB Language ha crescut notablement els darrers anys en l’àmbit de les estades a l'estranger per aprendre idiomes. Inicialment se centraven en l'ensenyament de l'anglès amb Irlanda com a destí de la immersió, però l'empresa ha ampliat la seva oferta per incloure també cursos d'alemany i francès, així com nous destins com Malta, Estats Units, Canadà, Regne Unit, França, Alemanya i Austràlia. Aquesta expansió continua i tenen previst incorporar altres destins i idiomes.

Grup de viatgers a l’aeroport d’Irlanda

Grup de viatgers a l’aeroport de Dublin

Després d’iniciar el seu recorregut centrant-se en un públic predominantment jove (infants i adolescents), KB Language ha expandit el seu mercat a altres segments de població. Inicialment oferia estades estiuenques (summer camps, però ara inclouen altres opcions com ara cursos escolars sencers o per trimestres a l’estranger, per a estudiants d’ESO i Batxillerat. A més, també ofereixen viatges i estades d’immersió per a adults, un públic fins ara força desatès en aquest àmbit que troba en KB Language tot un món de possibilitats

Des d’una setmana a tot un any

El ventall d’opcions que ofereix KB Language és múltiple. Des de les ‘mini stays’ d’una setmana pensades per a les escoles, fins als summer camps que poden ser de 15 dies, tres setmanes o un mes, per a franges d’edat de 9 a 17 anys, amb classes intensives d’anglès que es combinen amb activitats esportives i de lleure. I si el que es vol és una aventura encara més intensa i profitosa, els anys acadèmics a l’estranger, ja sigui per trimestre, quadrimestre o cursos sencers, amb estades amb famílies o bé en residències.

Grup del summer camp 2023 a Malta

Grup del summer camp 2023 a Malta

Un seguit de possibilitats que garanteixen l’èxit en l’adquisició d’habilitats lingüístiques, ja que la immersió total proporciona un aprenentatge pràctic que va molt més enllà del que s’estudia a l’aula. Sense oblidar que, a banda de dominar molt millor la llengua en qüestió, els estudiants tornaran a casa havent adquirit tota mena de coneixements i habilitats transversals claus per al seu futur, com ara l’adaptabilitat, la resolució de problemes i la independència.

Opcions totalment personalitzades

L'empresa destaca per la seva orientació personalitzada, assegurant-se de recomanar les opcions més adients per a les necessitats i objectius de cada client. Això inclou consideracions com els interessos personals dels estudiants, com ara l’esport, la cultura, el descobriment del patrimoni natural i històric o altres activitats, per garantir una experiència enriquidora que, tenint l’aprenentatge de l’idioma com a base, vagi encara més enllà.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KBLanguage® (@kblanguage)

Per als estudiants que vulguin cursar trimestres o completar cursos sencers a l’estranger, KB Language treballa amb els centres escolars més reconeguts per les institucions oficials de cada país, amb destins on el sistema educatiu és de gran qualitat, i sempre amb un gran ventall d’opcions. Escoles i instituts, per exemple, amb una gran oferta esportiva, o bé que fan gala d’una gran aposta per les noves tecnologies; tot el que es vulgui, i més.

Sergi   adult a Malta gaudint del submarinisme

Un dels participants ha combinat anglès i submarinisme a Malta

Per als majors de 18 anys, un dels seus principals focus de KB Language són els projectes de ‘work and study’, que ofereixen visats que permeten treballar i estudiar a països com Austràlia i Canadà, especialment atractius per a joves que busquen noves oportunitats. KB Language també ofereix en aquest cas estades a mida, com el cas d'una persona adulta que va passar vuit setmanes a Malta combinant classes d'anglès i submarinisme, en un programa dissenyat segons les seves preferències i necessitats.

L’acompanyament més proper i segur

Un dels aspectes més rellevants del servei és l'acompanyament integral que ofereixen. Tant per als mini-stays com per als summer camps i cursos més llargs, hi ha sempre un adult de referència donant suport als estudiants, assegurant-se que tot funcioni sense problemes i donant resposta en cas de necessitat. Els responsables de KB Language t’acompanyen en el vol i en l’arribada a la residència o família d’acollida, i sempre hi són quan els necessites.

Estudiants de TY (equivalent al 4t ESO) a Irlanda

Estudiants de TY (equivalent al 4t ESO) a Irlanda

En el cas de menors, l'empresa maximitza la proximitat, assegurant-se que les famílies puguin tenir un contacte constant i tranquil·litzador amb els seus fills durant l'estada a l'estranger. Qualsevol incidència que pugui sorgir queda coberta a l’instant, quelcom especialment tranquilitzador per a les mares i pares que aposten per l’aventura d’enviar els seus fills a l’estranger per enriquir el seu procés educatiu.

Famílies preparades per oferir la millor acollida

KB Language també destaca pel seu enfocament en les relacions amb les famílies d'acollida, especialment a Irlanda, on treballen exclusivament amb famílies pròpies que ja porten molts anys col·laborant amb l’empresa mataronina, garantint una experiència segura i coneguda per als estudiants. Amb acreditació ICEF i una trajectòria plena de casos d'èxit i que repeteixen experiència (com és el cas d'un nen que va començar en un summer camp als 9 anys i ara està estudiant als Estats Units) KB Language demostra un compromís amb la qualitat i l'èxit dels seus estudiants, oferint experiències d'aprenentatge lingüístic que van més enllà de les aules i s'immergeixen en la cultura i la vida quotidiana dels països d'acollida.

David i Montse   Directors de KBLanguage

David i Montse, Directors de KB Language

Al Saló de l’Ensenyament

Aquest 2024 KB Language serà per primer cop al Saló de l’Ensenyament, que se celebra del 13 al 17 de març a Fira Montjuic de Barcelona. Ho farà de la mà de l’Associació Espanyola Promotora de Cursos a l’Estranger (ASEPROCE), de la qual forma part, per donar a conèixer tota la seva oferta d’estades d’aprenentatge d’idiomes.


Contacte:

KB Language

Carrer d’Iluro, 5, baix. Mataró

Telèfon: 93 798 02 55

Web: kblanguage.com

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive