Una edició anterior de la Jornada de Portes Obertes al TecnoCampus
Una edició anterior de la Jornada de Portes Obertes al TecnoCampus

Jornada de Portes Obertes al TecnoCampus: escull el teu futur

El proper 20 d'abril els futurs estudiants poden conèixer de primera mà les instal·lacions del centre universitari mataroní i la seva àmplia oferta educativa

Els estudiants a qui arriba el torn d’escollir quin camí universitari emprendre viuen una època plena de dubtes i incerteses. Quin grau escollir? A quin centre? I quin futur els depararan els estudis? Cap a on cal enfocar-se? Preguntes molt importants per a les quals el TecnoCampus té respostes ben clares. El centre universitari mataroní, adscrit a la Universitat Pompeu Fabra, compta amb una àmplia oferta de graus, màsters i postgraus en àmbits com l’empresa, la tecnologia, la salut i les indústries culturals. Tots ells enfocats a l’emprenedoria, la professionalització i la internacionalització, de cara a oferir un futur prometedor als estudiants que acull.

Per conèixer l’oferta educativa, la metodologia i els serveis que ofereix el TecnoCampus, la millor opció és assistir a la Jornada de Portes Obertes, que se celebra el proper dissabte 20 d’abril. Com en els anys anteriors, el centre universitari cuida especialment aquesta cita, amb un ampli programa d’activitats perquè els futurs estudiants puguin descobrir tot el que el campus universitari mataroní té per oferir-los.

Tecnocampus

El parc universitari i empresarial del TecnoCampus de Mataró

El centre d’aquesta jornada, oberta a estudiants i a les seves famílies, seran les sessions informatives dedicades als 19 graus i dobles graus que es poden cursar al TecnoCampus. Es faran al matí i a la tarda, i estaran dirigides pels coordinadors de cada grau, a més de comptar amb un estudiant dels mateixos com a testimoni. Així, els futurs alumnes es podran fer una idea més clara del que implica cursar-los. En aquestes sessions es podrà conèixer el pla d’estudis de cada grau, les sortides professionals que presenten i les empreses que hi col·laboren oferint pràctiques i estades. 

La jornada de portes obertes del Tecnocampus, l'any passat. Foto: TecnoCampus

Una de les aules del TecnoCampus durant una jornada de portes obertes. Foto: TecnoCampus

Núria Mis, del Departament de Comunicació i Màrqueting del TecnoCampus, assenyala que els estudiants “afronten una etapa important” quan han d’escollir el seu futur universitari. En aquest sentit, els recomana que “se centrin en el futur professional que els ofereix cada grau” com a motiu per decantar la seva elecció. En aquest sentit, destaca que tots els graus i dobles graus del TecnoCampus presenten moltes possibilitats en aquest àmbit, tenint en compte que la professionalització és un dels eixos de tots els seus plans d’estudis. 

Un instant de la jornada de portes obertes a l'auditori. Foto: TecnoCampus

Un instant de la jornada de portes obertes a l'auditori. Foto: TecnoCampus

El contacte estret amb el món professional és inevitable en un espai com el TecnoCampus, on a més dels seus centres universitaris amb més de 4.000 estudiants, també hi ha la seu de 120 empreses i de 33 start-ups. Quelcom que els visitants a la Jornada de Portes Obertes podran descobrir de primera mà, amb visites guiades per les instal·lacions. A banda, durant el dia 20 d’abril hi haurà atenció ininterrompuda en l’àmbit de la gestió acadèmica: de 9 a 18h es podran resoldre tots els dubtes sobre qüestions com ara beques, ajuts o calendari de matrícula i preinscripcions. 

Tota la informació sobre la Jornada de Portes obertes es pot consultar en aquest enllaç, on també es pot dur a terme la inscripció a les diferents sessions informatives de cada grau.

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive