INTECAT, botiga de Mataró centre.
INTECAT, botiga de Mataró centre.

INTECAT, especialista Apple i tecnològic amb servei tècnic propi

L'establiment de la Rambla de Mataró, a tocar de Santa Anna, destaca pel servei de proximitat i per oferir aparcament gratuït als clients.

INTECAT s'ha convertit en el referent tecnològic a Mataró i Maresme i també el teu especialista oficial en Apple. La marca, l'únic APR de la comarca, permet tenir a prop de casa i sense haver-te de desplaçar un establiment certificat per vendre, reparar i assessorar sobre la marca líder gràcies als seus productes estrella: iPhone, iPad, Air Pods, Macbook i molt més. Amb una xarxa de botigues que es troba per tot el país, a INTECAT es poden trobar les millors ofertes i el mateix servei oficial que esperes en Apple, a banda d'oferir els millors accessoris i elements del món de la tecnologia en general.

Un dels trets diferencials de l'establiment al centre de Mataró és precisament que ofereixen una hora d'aparcament gratuït amb SABA pels seus clients, de tal manera que no hi ha excusa per no visitar-la: tenir l'assessorament personal i proper sense problemes per aparcar és simplement la combinació perfecta, ja sigui per adquirir un nou producte o per fer ús del servei tècnic. Perquè tant important és tenir a mà el millor producte com poder comptar amb un servei de post-venda de qualitat i proper.

c6a219ad6a303906
 

De fet, el servei tècnic in situ és un altre dels elements rellevants d'INTECAT a Mataró, ja que t'atendran en persona i sense haver d'enviar els productes. Així, qualsevol explicació o detalls sobre el procés es pot tractar en persona per tal de reparar el producte en qüestió. La idea de poder tenir una botiga de proximitat, de confiança i un interlocutor directe és una garantia que ofereix més confiança al client, sobretot quan parlem d'un Premium Reseller, que permet treballar amb garantia i producte oficial.

Què podem trobar a INTECAT Mataró

L'establiment compta amb tot el producte oficial Apple en les seves últimes versions. Això vol dir que hi ha tota la varietat i gamma d'ordinadors Mac, des dels sobretaula fins els últims Macbook Pro amb xip M2, tot tipus d'iPhone on no falten els últims 14 i 14 Pro, els nous iPad, tots els Watch inclosa la versió Ultra i altres dispositius com els Apple TV, els Homepod i molt més.

 

Els millors accessoris

A banda, INTECAT també és el teu expert en tecnologia que compta amb tots aquells accessoris i dispositius que pots necessitar per complementar el teu dia a dia. Des de sistemes d’emmagatzematge a tot tipus de cables i adaptadors, carregadors, bateries, elements per a cases domòtiques, accessoris per a la salut i exercici físic, tot tipus de dispositius vinculats a elements de so, perifèrics i molt més. 

I recorda que si prefereixes, també pots visitar la botiga de Mataró Parc amb els mateixos serveis i producte. 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive