Inlingua a Mataró.
Inlingua a Mataró.

Contingut Patrocinat

Inlingua, professionalitat i garantia d’èxit per aprendre anglès i altres idiomes

L’acadèmia compta amb una estructura digne d’una escola, més de 50 anys d’experiència en el món dels idiomes i una tasca personalitzada

L’acadèmia d’idiomes Inlingua és un dels centres amb major trajectòria i garantia d’èxit a l’hora d’aprendre anglès i assolir els objectius marcats. El centre, que compta amb més de 50 anys d’experiència, té presència a més de 50 països arreu del món i té 700 alumnes a la ciutat, s’organitza amb una estructura professionalitzada i digne d’una escola, amb capacitat per respondre a totes les necessitats que poden sorgir al llarg del curs, per molt inesperades que siguin.

Així les coses, al director gerent del centre mataroní se li suma un cap d’estudis, cinc coordinadors d’àrea, més de 45 professors i tot un equip administratiu al darrera. Això es tradueix en la capacitat per oferir anglès per a júniors, teens, adults i empreses, altres idiomes i preparació per als exàmens de Cambridge, on en són especialistes.

Inlingua
Inlingua en una classe.
 

El que destaca d’Inlingua és el seu mètode, on es treballa amb seguint els cursos i estructures marcades de tal manera que si hi ha una baixa d’un professor, el substitut té capacitat per seguir allà on es trobava el curs i fer-lo avançar fins on toca. Aquesta organització interna, totalment professionalitzada i cohesionada, permet que es pugui oferir tot tipus de classes i formació personalitzada segons cada necessitat, ja que es treballa en classes reduïdes de màxim nou persones.

Cursos intensius per a l’estiu: l’hora d’atacar els exàmens de Cambridge

Una de les apostes més fortes d’Inlingua de cara als propers mesos és precisament els cursos intensius que es duen a terme les quatre setmanes que van del 28 de juny al 23 de juliol, amb horaris de tres hores al matí o tarda de dilluns a divendres. Una època i un format ideal per afrontar la preparació dels exàmens de Cambridge: First, Advanced i Proficiency, però sense oblidar altres preparacions i altres idiomes.

Inlingua
Classes reduïdes i personalitzades
 

Inlingua és una acadèmia amb una metodologia de treball que la fa molt forta en els Cambridge Exams, tant en joves com en adults, i compta amb un sistema de mock exam que permet simular les proves oficials. El seu percentatge d’èxit en aquestes proves és del 98%, una garantia que demostra la professionalitat i la preparació de l’equip pedagògic. Coneixen perfectament el camí a seguir i saben com aconseguir complir els objectius.

 

El fet de treballar amb diverses escoles des de P3 fins adults, amb centres com l’Escola Pia, el Marta Mata, el Cor de Maria o el Turó demostren la confiança del sector educatiu en la manera de fer d’Inlingua, que compta amb dos centres a Mataró, a la Via Europa i a la Riera. Sempre diuen que “s’aprèn a parlar  parlant”, i aquesta interacció constant en les classes reduïdes és una de les claus de l’èxit de la seva fórmula.

Comentaris (1)

Geoffrey Fa 1 mes
This is all very well,,,but, where can people learn Spanish or polish up their self taught Spanish. Don't say learn the Catalan mixture, this as, as much use as a bucket of water in forest fire.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive