La família Mac. Un tipus d'ordinador per a cada persona. Tots a INTECAT Mataró.
Notícies relacionades
La família Mac. Un tipus d'ordinador per a cada persona. Tots a INTECAT Mataró.

Contingut Patrocinat

Hi ha un Mac per a cada tipus de persona: el teu proper ordinador és d’Apple

Repassem les diferències entre la gamma d’ordinadors Apple, que assoleixen un rendiment i una duració que no es pot comparar amb altres dispositius

Mac s’ha convertit en la millor eina de treball d’estudiants i de professionals, i això passa perquè tenen una facilitat d’ús de primer nivell amb una potència i un rendiment que mantenen el tipus durant anys. Comprar un Mac és fer una inversió a llarg termini, i és un dels productes estrella d’INTECAT, la teva botiga Apple i proveïdor oficial al Maresme que es troba a Mataró. Però, quin és el millor ordinador Apple? Quin s’adapta millor a les teves necessitats? Hi ha un Mac per a cada tipus de persona i potser no ho saps, però el teu proper ordinador serà un Apple.

El primer que cal definir és si necessites un portàtil o un ordinador de sobretaula. En el primer cas, la mobilitat i poder endur-te l’ordinador a tot arreu és un gran avantatge, mentre que en el segon cas, tenir ubicat en un lloc de feina fixe un ordinador sobretaula, connectat a diversos dispositius i pantalles, pot ser més còmode si no necessites emportar-te’l. Així que, primer de tot, anem a conèixer els avantatges i claus dels portàtils Mac, tots ells disponibles a INTECAT. MacBook Air o MacBook Pro? Ho veiem.

MacBook Air vs MacBook Pro

El MacBook Air és la versió més portable i àgil dels portàtils d’Apple. Es tracta d’un ordinador d’ús casual, pensat per fer servir programes d’ofimàtica, alguna edició de fotografia i vídeo i tot allò que el 80-90% de la població necessita pel seu dia a dia. Són ordinadors pensats per un ús més corrent i habitual, sense caure en processos més complexes.

macbook air vs macbook pro
MacBook Air i MacBook Pro
 

Per la seva banda, el MacBook Pro està enfocat a un perfil professional més clar, on la programació, edició de vídeos, gestió de documents de pes i altres tasques que exigeixen més a la màquina. Els Pro compten amb més potència i amb dos tipus de xips, el M1 Pro i el M1 Max. En el primer cas, es tracta d’un xip de gran rendiment i capacitat que pot donar solucions a desenvolupadors de videojocs, sense anar més lluny. Tot i que el Pro de 13’’ porta el mateix xip que l’Air, compta amb ventiladors que eviten sobreescalfaments en tasques més exigents. En el cas del MacBook Pro de 14’’, porta el xip M1 Pro, una versió més avançada. En el de 16’’, el M1 Max és el xip més potent creat mai per un portàtil. El xip és com el cervell del Mac, el que fa que tot processi i funcioni a tota velocitat. Com major ús professional necessitis, més potència voldràs.

Per què escollir un MacBook? Principalment pel seu rendiment immediat, la seva seguretat i la durabilitat. Segur que has escoltat o conegut amics i familiars que tenen un MacBook i aquest els dura anys, mentre que els portàtils tradicionals al cap de 2 o 3 anys per treballar acaben obsolets. La potència del xip i l’optimització del MacBook permeten que sigui una compra per a molts anys. La inversió queda amortitzada pel temps de vida útil que té, molt superior a la resta. La seguretat del seu sistema operatiu, la connexió al núvol i la sincronització amb altres productes Apple fan la resta per tenir una experiència sense fissures.

Alguns dels MacBook Air i Pro disponibles a INTECAT Mataró, ideal per regalar:

 • MacBook Air gris espacial de 256GB - 1.061,66 euros
 • MacBook Pro de 14'' amb processador M1 Pro i 512GB - 2.181,73 euros
 • Visita la botiga per a més propostes en stock

Mac de sobretaula, usabilitat i rendiment de primera

La gamma de Mac de sobretaula compta amb diferents opcions per a tots els públics. Des dels iMac fins als Mac Mini, es tracten de propostes que es poden adaptar a cada tipus de persona segons les necessitats. Si l’ús que se li vol donar és personal i de productivitat, amb navegació web, treballs de classe, mailing, ofimàtica i edició de vídeo i foto de forma ocasional, els iMac són suficients per gaudir de les funcions principals de qualsevol ordinador però amb el rendiment i la seguretat de l’ecosistema d’Apple, dels més impenetrables del món i amb una eficiència sorprenent amb el pas del anys. Oblida’t d’haver de millorar peces del teu PC per poder seguir el ritme. Els Mac estan pensats per perdurar i mantenir l’excel·lència durant molt de temps.

Apple iMac 2021
Apple iMac 
 

Quina diferència hi ha entre un iMac i un Mac Mini?

La gran diferència entre els dos models està en la capacitat que té el Mac Mini de poder-se connectar a qualsevol pantalla i oferir tota la potència d’Apple en un dispositiu de mides molt minimalistes, quelcom que permet també un plus de portabilitat en segons quins casos. Transportar un ordinador de sobretaula mai havia estat tant fàcil com amb el Mac Mini. Naturalment, també té unes capacitats més ajustades que l’iMac, però amb prestacions marca de la casa. Per la seva banda, l’iMac és la versió integral i definitiva de l’ordinador de sobretaula: un tot en un que amb només un centímetre de grossor aglutina la pantalla de 24 o 27 polsades i la potència desfermada del millor ordinador de l’empresa fundada per Steve Jobs.

Entre la versió de 24 i 27 polsades no només hi ha la mida, sinó també la potència. El segon és el més poderós de tot, pensat per un ús professional en gràfics 3D, after effects, edició professional de vídeos i molt més. Pot arribar a configurar-se amb 128 gigues de RAM i 8TB de memòria, mentre que l’iMac de 24 polsades pot arribar als 16GB i 2TB.

mac mini overview 164prubpwpee og
Mac Mini
 

Per què escollir un iMac o Mac Mini? La resposta fàcil i curta és que l’experiència d’ús és increïblement accessible des d’un primer moment i tot funciona de forma veloç i intuïtiva. Des de fa temps, els sistemes operatius d’Apple estan pensats per facilitar la vida a l’usuari, evitar errors i contratemps inesperats que es poden veure amb altres sistemes i donar una gran seguretat en un entorn de treball que funciona perfectament. La compatibilitat amb la totalitat d’aplicacions i programes del mercat fan que tenir un Mac signifiqui accedir a tot el que necessites, però a més, treballar de forma més eficient.

Algun iMAC disponible a INTECAT Mataró ideal per regalar:

 • iMac verd de 256GB i 8GB de RAM, 2 ports thunderbolt, 4USB i 256GB - 1.364,68 euros
 • Visita la botiga per a conèixer més productes en stock

Comprar un Mac i pagar-lo a terminis, amb INTECAT

INTECAT facilita al màxim la compra de qualsevol tipus d’ordinador d’Apple, de tal manera que es pot comprar al moment i pagar-lo a terminis en diversos formats que es poden escollir durant el procés de compra.

INTECAT és l’especialista local en Apple i tecnologia que va aterrar a Mataró el passat mes de setembre. Ubicat a tocar de Plaça Santa Anna, és l’únic APR del Maresme i el nou referent en producte Apple a tota la comarca, amb ofertes, assessorament, servei tècnic i els últims models de la marca nord-americana. Compten amb una gran varietat de Mac de tot tipus per convertir-los en el regal estrella de Reis. Visita la botiga i consulta quin encaixa més amb el teu perfil.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive