economia catalana. Foto: R. Gallofré
economia catalana. Foto: R. Gallofré

Hartmann invertirà 7 milions d'euros a Mataró

La multinacional del sector sanitari realitzarà una forta injecció econòmica a la seva planta de la capital del Maresme

La multinacional alemanya Hartmann invertirà uns 7 milions d'euros a Mataró. Hartmann, dedicada al sector sanitari, té previst ampliar les seves capacitats industrials a l'Estat, i per això millorarà la planta que té a la capital del Maresme, així com les seves instal·lacions a Montornès del Vallès. La inversió total serà de 14 milions d'euros, dividida al 50% entre els dos municipis.

En una entrevista a l'agència Efe, el director general de Hartmann a Espanya, Jordi Guinovart, ha apuntat que durant el 2021 la planta de Mataró, situada al polígon industrial de Pla d'en Boet, rebrà aquesta injecció econòmica de cara a ampliar la seva capacitat productiva. La fàbrica de la capital del maresme és un centre de competència a nivell mundial en el desenvolupament i fabricació de producte sanitaris, ja que s'hi realitzen les populars 'Tirites' així com apòsits i esparadraps. 

La planta situada al polígon industrial de Pla d'en Boet ampliarà la seva capacitat productiva

Durant aquest 2020 Hartmann ha invertit uns 5 milions entre les seves dues plantes catalanes, així que els 14 milions que ara injectarà a Mataró i a Montornès suposen un gran salt endavant per aquestes dues factories. Hartmann, amb seu a Alemanya i proveïdor líder a nivell mundial de productes mèdics i higiènics, ha mantingut una activitat molt intensa durant la crisi del Covid-19, registrant increments substancials de vendes en productes com guants, solucions hidroalcohòliques o mascaretes, així com en productes de prevenció de riscos a hospitals. 

Guinovart, Marimon i Checa, abans d'iniciar-se el col·loqui

Guinovart, a l'esquerra, durant els Col·loquis de Ciutat de Capgròs. Foto: D.Ferrer

En plena crisis sanitaria, Hartmann va importar mascaretes procedents de proveïdors asiàtics i en va distribuir prop de 50 milions a l'Estat espanyol durant tres mesos,coordinant-se amb la Generalitat i altres sistemes sanitaris d'administracions de l'Estat. 

Mataró, un lloc ideal per a empreses com Hartmann

El director de Hartmann considera que Mataró forma part d'un "ecosistema extraordinari"

Jordi Guinovart va participar com a director gerent de Hartmann al cicle Col·loquis de Ciutat que va promoure Capgròs l'any 2019 per celebrar el 35è aniversari de la revista. Durant la seva intervenció, Guinovart va posar en valor Mataró com a seu d'empreses com Hartmann. "Mataró forma part del macrocosmos de Barcelona, i això és important perquè forma part d'un ecosistema extraordinari; bones comunicacions, talent a preu raonable i ganes d'estar aquí"- El director de Hartmann va destacar que a les empreses, el que és especial és "les persones per sobre dels productes", i no hi ha res millor que tenir persones amb "una qualitat de vida adient, bons servei, flexibilitat i adaptació als canvis", tot el que ofereix un emplaçament com Mataró.

Arxivat a:

Comentaris (2)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive