El gràfic de la setmana dedicat a les xarxes.
El gràfic de la setmana dedicat a les xarxes.

Gràfic de la setmana: xarxes socials i quantes dades els hi facilitem

El gràfic de la setmana repassa les xarxes socials més actives, què està passant amb les app's de missatgeria i quantes dades els hi donem quan en fem ús d'elles. Aquí el teniu.

 

Les xarxes socials segueixen demostrant el seu potencial en aquest inici de 2021. Una manera de comunicar-nos que cada vegada és més important. En el gràfic de la setmana repassem quants milions d'usuaris en actiu hi ha actualment a les xarxes socials. Recordeu aquells que deien que Facebook estava mort? Doncs es troba el primer de tots, amb més del doble d'usuaris actius respecte Instagram. Cal afegir, això sí, que el creixement d'un i altre és diferent. 

D'altra banda, també ens aturem a veure quines app's de missatgeria s'han descarregat més aquest gener de 2021, i veiem com Signal i Telegram s'han disparat. Per què ha passat això? Per la nova política de privacitat de Whats App que pretén compartir dades dels seus usuaris (cal recordar que és propietat de Facebook). Per això altres plataformes estan creixent, Telegram que ja se la coneixia de feia temps i Signal que va estar recomanada per Elon Musk i això va disparar les descàrregues.

Per últim, i vinculat també a les xarxes socials, parlem de les contrasenyes que més es fan servir a Espanya, i les que més s'han exposat per atacs de hackers. Així que ja sabeu, a banda de mirar la privacitat i el que cedim a les xarxes socials, penseu sempre en contrasenyes que siguin segures, pel que pugui passar.

patrocini bleconomistes

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive