portada grafic comajuan
portada grafic comajuan

El gràfic de la setmana: la pressió hospitalària per països

Comparativa de països en pressió als hospitals, morts i casos de coronavirus en tot el món

Les UCI són on més estan patint el nivell d'estrès per culpa de la pandèmia del Coronavirus. Això s'està veient sobretot a llocs com Espanya, però la pregunta que es pot fer és: i a la resta del món? Per això, al gràfic de la setmana ens centrem en analitzar quina és la pressió hospitalària que estan patint als hospitals dels principals països i com està en comparació amb Espanya. En les dades es veu com precisament llocs com el Regne Unit estan patint una situació més greu que aquí, però a la resta els números són un pèl més lleugers.

Passa el cursor i interactua amb el gràfic de la setmana aquí:

 

 

Destacar que en el gràfic també hem posat sobre paper els casos confirmats de coronavirus a tot el món per països, veient com es troba Espanya precisament en comparació amb la resta. Hi ha tres noms que estan molt per sobre de tots els altres estats, i són els Estats Units amb més de 25 milions, la India amb més de 10 i el Brasil amb més de vuit. Després ja venen els països que es mouen entre els gairebé 4 i els més d'un milió.

Per últim, si veiem la classificació per morts per Coronavirus, veiem que el Brasil es posa en segon lloc, segurament per les decisions del seu president Bolsonaro, i com Mèxit malgrat tenir molts menys casos confirmats que d'altres escala en aquest cas fins el quart lloc en mortalitat. La demostració que les decisions que es prenen també són importants a l'hora de gestionar la pandèmia. Espanya es troba amb 2,60 milions de casos i amb més de 50.000 defuncions fins el moment.

patrocini comajuans

Comentaris (1)

Andrés Fa 9 mesos
Y el día 14 de febrero más personas contagiadas por culpa de estos políticos irresponsables que obligan a las personas a dedo para estar en las mesas electorales.y si alguno se contagia y se lo pasa a un familiar y muere quien es el responsable.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive