Gràfic Llista Forbes.
Gràfic Llista Forbes.

Ferran Pous (interactiu)

Gràfic de la setmana: la llista Forbes 2021

Els més rics a Catalunya, a Espanya i a Europa aquest 2021.

 

El gràfic de la setmana se centra en la llista Forbes que ha destacat els personatges més rics de diferents àmbits, actualitzada a aquest 2021. Per tant, la llista ens mostra qui són les deu persones amb més riquesa de Catalunya, també d'Espanya i qui són els que dominen a Europa

Una llista que mostra les diferències entre homes i dones, per raça i molt més i que serveix per veure com algunes fortunes, com la de l'Amancio Ortega, són inclús majors que el pressupost de la Generalitat de Catalunya.

patrocini bleconomistes

Comentaris (2)

Anónimo Fa 1 any
Ortega,tiene a los trabajadores en otros países por cuatro chavos,o sea que no es tampoco un angelito y la genarital como todos los políticos a barrer pa ellos.
Apex Fa 1 any
Amancio Ortega se lo ha ganado con su trabajo y paga muchos impuestos a esta pandilla de políticos vividores e inútiles. La Generalitat lo que tendría que hacer es reducir el presupuesto para que el dinero esté en el bolsillo de la gente y no de los políticos para repartir paquitas y generar clientelismo para que les vote. Podrían empezar cerrando TV3 que nos cuesta 300,6ME al año.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive