Gràfic Llista Forbes.
Gràfic Llista Forbes.

Ferran Pous (interactiu)

Gràfic de la setmana: la llista Forbes 2021

Els més rics a Catalunya, a Espanya i a Europa aquest 2021.

 

El gràfic de la setmana se centra en la llista Forbes que ha destacat els personatges més rics de diferents àmbits, actualitzada a aquest 2021. Per tant, la llista ens mostra qui són les deu persones amb més riquesa de Catalunya, també d'Espanya i qui són els que dominen a Europa

Una llista que mostra les diferències entre homes i dones, per raça i molt més i que serveix per veure com algunes fortunes, com la de l'Amancio Ortega, són inclús majors que el pressupost de la Generalitat de Catalunya.

patrocini bleconomistes

Comentaris (2)

Anónimo Fa 17 dies
Ortega,tiene a los trabajadores en otros países por cuatro chavos,o sea que no es tampoco un angelito y la genarital como todos los políticos a barrer pa ellos.
Apex Fa 18 dies
Amancio Ortega se lo ha ganado con su trabajo y paga muchos impuestos a esta pandilla de políticos vividores e inútiles. La Generalitat lo que tendría que hacer es reducir el presupuesto para que el dinero esté en el bolsillo de la gente y no de los políticos para repartir paquitas y generar clientelismo para que les vote. Podrían empezar cerrando TV3 que nos cuesta 300,6ME al año.
Sen Fa 14 dies
Quanta enveja!!! Segur que tu voldries tenir aquest diners però, què fas per tenir-los? I el pressupost per TV3, veient l'idioma que parles, encare es queda curt.
Jose Fa 14 dies
Amancio es un explotador, y tu un iluminado

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive