portada grafic comajuan julio 21
portada grafic comajuan julio 21

Gràfic de la setmana: el CIS analitza les relacions post-covid

El CIS ha preguntat als ciutadans tot de temes relacionats amb les relacions ente nosaltres i com ens ha afectat la pandèmia. Al gràfic de la setmana.

 

L'enquesta sobre relacions socials i efectives que el Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) ha dut a terme recentment deixa diverses dades destacades que es poden veure en el gràfic de la setmana. El sondeix, elaborat amb gairebé 3.000 entrevistes a més de mil municipis, indica que el 55,4% troba a faltar les reunions familiars amb parents degut a les restriccions. Però encara hi ha més en l'àmbit més privat.

També es pot veure que més de la meitat dels joves (50,9%) d'entre 18 i 24 anys han reconegut visitar pàgines pornogràfiques durant el confinament entre el març i juny de 2020. Algunes de les altres dades que s'han facilitat és que el 15,3% admet que la seva vida sexual en general ha empitjorat, mentre que un 6,3% considera que ha millorat. el 72,9% la troba igual.

Si ens centrem en lligar amb aplicacions, el 44,1% dels joves admet que han fet servir apps per poder quedar amb altres persones, una dada destacada respecte altres franges. Aquestes i altres estadístiques han estat facilitades pel CIS.

patrocini comajuans

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive